Anopinkieli Grandis R12

sansevieria

21,95 

Anopinkieli Grandis on helppo huonekasvi, joka viihtyy melkein paikassa kuin paikassa.

Tilapäisesti loppu varastosta.

EAN: 2000000093406 Tuotetunnus: 871362624151638 Osasto:

Anopinkieli on helppo huonekasvi, joka viihtyy melkein paikassa kuin paikassa.

Anopinkieli kasvaa yleensä noin 40 cm korkeaksi. Anopinkieli kukkii vain harvoin, mutta voi sen tehdä, jos saa kesällä riittävästi valoa riittävän pitkän ajan.
Kukkiessaan kasvattaa juurakkoonsa kukkavarren, johon puhkeaa pieniä vihertävänvalkoisia kukkia. Kukat kasvavat kukkavarressa terttumaisesti. Kukat erittävät erittäin tahmeaa mettä, jonka tuoksu on voimakas ja hyväntuoksuinen.

Anopinkieli sietää lähes kaikkia valo-olosuhteita, mutta nauttii eniten kirkkaasta valosta. Se kestää melko hyvin myös suoraa paahdetta kunhan pysyy kosteana. Valon määrä vaikuttaa lehtien väritykseen. Lehtien väri haalistuu liian vähäisessä valossa. Anopinkieli menestyy normaalissa huoneenlämmössä.

Anopinkieli viihtyy hiekkaisessa mullassa, joten se istutetaan Kekkilä Kaktus- ja mehikasvimultaan tai Kekkilä Viherkasvimultaan. Anopinkielet kasvavat kauneimmin ahtaassa ruukussa. Istutusaika on yleensä maaliskuu. Pystykasvuiset lajit istutetaan uudelleen viimeistään silloin, kun ne täyttävät koko ruukun. Mullanvaihtoa voi lykätä vähentämällä vanhoja lehtiä.

  • Kasvin korkeus noin 20 cm
  • 12 cm muoviruukussa
  • Alkuperämaa Hollanti

Jos tuote on loppunut myymälästä on toimitusaika noin 14-30 päivää.

Paino 4 kg
Kasvupaikka

Aurinkoinen, Puolivarjoinen, Varjoinen

Ominaisuudet

Helppohoitoinen