Maija Bicajoux Gecko

Calathea x bicajoux

44,95 

Kaunis erikoisempi maijalajike. Kukkiessaan tekee tähkämäiset vaaleanpunaiset kukat. Lehtien ulkoreunat ovat raikkaan vaaleanvihreät, sisäosa on tummemman vihreä. Lehtiruoti kirkkaan vihreä/keltainen.

Tilapäisesti loppu varastosta

EAN: 2000000114545 Tuotetunnus: 871362624153538 Osasto:

Maijat (Calathea) ovat koristeellisia ja näyttäviä huonekasveja, joiden lehdet ovat koristeellisia ja reheviä. Maijat kuuluvat marantakasvien heimoon ja ne kasvavat luontaisesti luoteisessa Brasiliassa ja sen lähialueilla. Lehdet ovat melko suuria ja pinnaltaan hieman vahamaisia. Kukkiessaan tuottaa melko mitäänsanomattomia, tähkämäisiä kukkia.
Maijat sijoitetaan valoisalle ja puolivarjoisalle kasvupaikalle, ne eivät siedä suoraa auringonpaistetta. Kasvit suosivat korkeaa ilmankosteutta ja lämmintä tilaa.

Kasvualustan tulee olla vettäpitävä ja läpäisevä, ja sen tulee pysyä tasaisen kosteana. Liiasta märkyydestä maijat eivät kuitenkaan pidä, joten niitä kannattaa kastella usein pienin määrin. Kalkiton vesi on suositeltavin. Kasvukaudella kastelun yhteydessä lannoitetaan kerran viikossa nestemäisellä Kekkilä Kukkaravinne-liuoksella.

  • 17 cm ruukussa
  • Kasvin korkeus ruukun kanssa noin 60 cm
  • Alkuperämaa Hollanti

Jos tuote on loppunut puutarhalta, on toimitusaika luultavasti pitkä.

Paino 10 kg (kilogramma)