Pussiköynnös Pangolin Kisses

Dischidia nummularia

12,95 

Pangolin Kisses -lajikkeen koristearvo perustuu hauskaan ja erikoiseen ulkonäköön. Versot muistuttavat pötköjä, jotka koostuvat suomumaisista, paksuista lehdistä.

Tilapäisesti loppu varastosta

EAN: 2000000085814 Tuotetunnus: 871362624150987 Osasto: Brand:

Pussiköynnökset ovat helppohoitoisia ja kestäviä viherkasveja, jotka ovat olemukseltaan mehikasvimaisia. Pussiköynnökset ovat epifyyttejä, eli kasvavat päällyskasveina muiden kasvien ja puiden rungoilla ja oksilla.
Epifyytit ovat tottuneita vähäiseen kasvualustaan, joten ne eivät kaipaa suurta ruukkua ja multatilaa. Pussiköynnökset ovatkin melko kestäviä kuivuudelle, vaikka nauttivatkin korkeasta ja tasaisesta ilmankosteudesta.
Pussiköynnökset ovat posliinikukkien sukulaisia!

Kasvualustaksi pussiköynnöksille sopii ilmava ja läpäisevä kasvualusta. Multaa voi keventää esimerkiksi perliitillä tai kaarnalla (Kekkilä Orkideamulta). Kastellaan kerralla runsaalla vedellä, jonka jälkeen kasvualustan annetaan kuivahtaa kevyesti.
Pussiköynnös sijoitetaan runsasvaloiselle hajavalon paikalle, suorasta auringonpaahteesta kasvi ei pidä, joten sijoituspaikaksi ei välttämättä sovi eteläikkuna.
Kasvukaudella pussiköynnöstä voi lannoittaa noin kerran kuukaudessa.

  • 5 cm ruukussa
  • Kasvin korkeus ruukun kanssa noin 10 cm
  • Tuotantomaa Hollanti

Jos kasvi on loppu puutarhalta, on toimitusaika yleensä 7-14 päivää.

Paino 1 kg