Pukinmäen Puutarha

Puutarhamyymälämme sijaitsee Helsingin Pukinmäessä, Kehä I:sen ja Vantaanjoen välissä hyvien kulkuyhteyksien varrella. Pukinmäen toimipiste koostuu sisämyymälästä, taimipihasta, pääkasvihuoneesta sekä kahdesta kausikasvihuoneesta. 

Sisämyymälästä löydät taitavat floristimme, vaihtuvan ja laajan valikoiman puutarhatarvikkeita, kasvinsuojeluaineita sekä kausituotteita, kuten siemeniä ja istutustarvikkeita.

Taimipiha koostuu katetusta ja kattamattomasta osasta. Katettu osa palvelee ympäri vuoden. Kevät- ja kesäkaudella taimipiha tarjoaa kattavan valikoiman perennoja ja kausikasveja, kuten kesäkukkamappeleita ja orvokkeja. Lisäksi tarjoamme valikoiman puita, pensaita ja havuja. Syys- ja talviaikaan taimipihalla kukoistaa esim. kanervat, havut, jouluajan kasvit ja muratit.

Pääkasvihuoneesta löydät laajan valikoiman viherkasveja, myös harvinaisuuksia! Laajin viherkasvivalikoima on yleensä syksyllä ja talvella. Syys- ja talvikaudella pääkasvihuoneesta löytyy myös joulun kasvit, kuten amaryllikset, hyasintit ja joulutähdet. Täältä löydät myös upeat jouluistutukset, jotka kokoamme itse Pukinmäessä! Kevät- ja kesäkaudella kasvihuoneen valtaavat ihastuttavat kausi- ja hyötykasvit. Täältä saat siis itse kasvattamamme yrtit, tomaatit, chilit ja muut hyötykasvien taimet sekä kesäkukat.