Espanjankurjenpolvi Wargrave Pink

Geranium endressii

4,95 

Espanjankurjenpolvi kukkii kauniin hennoin vaaleanpunaisin kukin.

Tilapäisesti loppu varastosta

EAN: 2000000133775 Tuotetunnus: 2000000133775 Osasto:

Hyvin leviävä espanjankurjenpolvi on kaunis maanpeittoperenna esim. kivikkoryhmiin ja perennaistutuksiin sekä metsäpuutarhaan. Se kukkii pitkään vaalean ruusunpunaisin kukin. Koristeellinen lehdistö on erinomaisen peittävä.

Kasvi viihtyy aurinkoisella ja puolivarjoisella kasvupaikalla tuoreessa tai kuivahkossa, runsasravinteisessa multamaassa. Kasvualustan tulee ehdottomasti olla läpäisevä, sillä kasvi ei siedä lainkaan talvimärkyyttä. Loiva kohopenkki tai viettävä paikka ovat hyviä kasvupaikkoja espanjankurjenpolvelle. Mullaksi istutukseen sopii Kekkilä Perenna- ja ruusumulta tai Kekkilä Puutarhamulta.

Keväisin espanjankurjenpolvikasvustot kalkitaan Kekkilä Puutarhakalkilla ja lannoitetaan Kekkilä Kevätlannoite PLUS+ -lannoitteella. Kukinnasta saa runsaan syksyllä, jos kukkineet versot poistetaan säännöllisesti. Heinäkuussa kasville annetaan hoitolannoitus.

Elo-syyskuussa espanjankurjenpolvet lannoitetaan Kekkilä Syyslannoite PLUS+ -lannoitteella kuten muutkin perennat.

  • 11 cm ruukussa
  • Alkuperämaa Suomi / Hollanti

Kuvan yksilö kuvaa kasvia otollisissa olosuihteissa. Kasvin ulkonäkö ja koko vaihtelee kasvukauden mukaan. Perennoja saatavilla keväästä alkusyksyyn.

 

Paino 1 kg (kilogramma)
Kasvupaikka

Aurinkoinen

Aurinkoinen

Kasvupaikka

Aurinkoinen