Haltiankukka Golden Zebra

Heucherella

7,95 

Haltiankukka Golden Zebra -lajikkeella on hehkuvan väriset lehdet, joissa esiintyy kaunista keltaista ja näyttävää punaista. Haltiankukat ovat ihastuttavia keijunkukan ja tiarellan risteytyksiä! Haltiankukat ovat helppohoitoisia ja kauniita väripilkkuja puutarhaan ja erilaisiin kausi-istutuksiin.

Tilapäisesti loppu varastosta

EAN: 124735 Tuotetunnus: 654654654564 Osasto:

Haltiankukka Golden Zebra

Haltiankukka Golden Zebra -lajikkeella on hehkuvan väriset lehdet, joissa esiintyy kaunista keltaista ja näyttävää punaista.

Haltiankukat ovat ihastuttavia keijunkukan ja tiarellan risteytyksiä! Haltiankukat ovat helppohoitoisia ja kauniita väripilkkuja puutarhaan ja erilaisiin kausi-istutuksiin. Kasvit kasvavat mätäsmäisesti ja muodostavat vuosi vuodelta tiheämmän lehdistön. Haltiankukat sopivat loistavasti esimerkiksi maanpeitekasveiksi ja perennaryhmiin, mutta ovat näyttäviä myös yksittäiskasveina. Suloiset vaaleat tai vaaleanpunaiset kukat kohoavat lehdistön ylle keskikesällä. Kasvit kukkivat koko kseän, kun kukkineita kukkavarsia poistetaan niiden kuihtuessa.

Haltiankukan hoito

Haltiankukat ovat parhaimmillaan aurinkoisilla ja puolivarjoisilla kasvupaikoilla, joilla lehtien koristeellisuus tulee parhaiten esiin.

Kasvit istutetaan runsasmultaiseen ja vettä hyvin läpäisevään maahan. Haltiankukat voidaan tarvittaessa jakaa joko keväällä tai loppukesästä.

Kestävät hyvin talvea, mutta vähälumisina talvina kasvustota kannattaa suojata. Kasvukorkeus lajikkeesta riippuen 20-50 cm. Taimet istutetaan noin 30 cm välein.

  • 9 cm ruukussa
  • Alkuperämaa Hollanti

Kuvan yksilö kuvaa kasvia otollisissa olosuihteissa. Kasvin ulkonäkö ja koko vaihtelee kasvukauden mukaan. Perennoja ja muita monivuotisia saatavilla keväästä alkusyksyyn.

Paino 1 kg (kilogramma)
Kasvupaikka

Aurinkoinen, Puolivarjoinen

Ominaisuudet

Helppohoitoinen

Aurinkoinen

Kasvupaikka

Aurinkoinen

Puolivarjoinen

Kasvupaikka

Puolivarjoinen

Helppohoitoinen

Ominaisuudet

Helppohoitoinen