Isoposliinikukka Tricolor / Krimson Princess

Hoya carnosa

9,95 18,95 

Posliinikukka Tricolor / Krimson Princess on suosittu ja nopeakasvuinen huonekasvi. Lehdet ovat ovaalin muotoisia, valko-vihreitä, joskus myös punertavia.

EAN: 104564 Tuotetunnus: 87136262415 Osasto:

Posliinikukat ovat kauniita, köynnöstäviä tai pensasmaisia ja näyttäviä huonekasveja. Isoposliinikukka (Hoya carnosa) on yksi perinteisimmistä köynnöstävistä huonekasveista. Posliinikukkien versot voivat kasvaa moni metrisiksi. Valoisassa paikassa posliinikukat puhkaisevat tuoksuvat ja runsaat kukinnot.

Posliinikukat sijoitetaan runsasvaloisille ikkunoille, osittaiseen auringonpaisteeseen. Kasvit pärjäävät myös heikommassa valossa, mutta eivät kuki. Posliinikukkien kasvupaikan on hyvä olla vedoton ja lämmin. Luontaisilla kasvupaikoillaan Kiinassa, Itä-Aasiassa ja Australiassa posliinikukat kasvavat epifyytteinä puiden rungoilla, joten ne tyytyvät pieneen multatilaan ja ruukkuun.

Posliinikukat kastellaan kerralla läpikotaisin, ja sitten mullan annetaan kuivahtaa kevyesti ennen seuraavaa kastelua. Liikakastelulle posliinikukat ovat herkkiä.

Vinkki: Posliinikukkia kannattaa lannoittaa esimerkiksi Orkideasuihkeella!

  • Tuotantomaa Hollanti

Jos kasvi on loppu puutarhalta, on toimitusaika yleensä 7-14 päivää.

Paino 2 kg (kilogramma)