Joulukukka Seniorille

9,95 99,95 

Muista palvelutalon senioreita! Valitse koko ja lähetä kukkaterveiset seniorille palvelutaloon. Kun ostat joulukukan palvelutalon asukkaalle lahjoitamme myös saman arvoisen kukan toiselle asukkaalle!

EAN: 107118 Tuotetunnus: 52895628356 Osasto:

Joulukukat 2023 on toimitettu nyt Madetojan palvelutaloon. Hyvää joulua!

Muista palvelutalon senioreita! Valitse koko ja lähetä kukkaterveiset seniorille palvelutaloon. Kun ostat kukan palvelutalon asukkaalle lahjoitamme myös saman arvoisen kukan toiselle asukkaalle!
Viemme kukat perille palvelutalojen asukkaille jouluviikolla.

  • Lahjoitamme vastaavan kukan jokaista ostoa kohti!
  • Joulukukka pakattuna ja toimitetttuna seniorille palvelutaloon, tänä vuonna kukat menevät Madetojan palvelutalon asukkaille.
  • Hintaan sisältyy kortti johon voitte jättää terveiset kirjoitettavaksi tilausta koskevat kommentti kentässä
  • Jos tilaat vain joulukukan vanhukselle valitse toimitustavaksi nouto puutarhalta, me tarjoamme kuljetuksen
  • S- koossa kukka on Pukinmäessä kasvatettu amaryllis tai joulutähti, M-koossa esim. suurempi joulutähti tai suuri amaryllis, L-koossa jouluasetelma tai erittäin suuri muu joulunkukka. Voit esittää toiveen kommenttikentässä. Joulukukat ovat samoja asetelmia joita löydät meiltä myynnistä liikkeistämme.

Jos haluat valita tietyn joulukukan, voit valita sen verkkokaupastamme ostoskoriin ja kertoa kommenteissa että haluat muistaa senioria tällä kukalla ja laittaa terveiset kommentteihin.