Jouluruusu Double Ellen Yellow Spotted Juurakko

Helleborus orientalis

6,00 

Jouluruusu Double Ellen Yellow Spotted -juurakko säilötään jääkaappikylmässä tilassa ilmavasti istutukseen saakka tai istutetaan esikasvamaan ruukkuun.

Myymäläsaatavuus

Pukinmäki: 50

Verkkokauppa: 50 varastossa

EAN: 116107 Tuotetunnus: 39093446 Osasto:

Paljasjuurinen perennan juurakko. Jouluruusu Double Ellen Yellow Spotted -juurakko säilötään jääkaappikylmässä tilassa ilmavasti istutukseen saakka tai istutetaan esikasvamaan ruukkuun. Juurakoiden toimitus 2024, alkaen viikolla 7-8.

Jouluruusut ovat talven ja aikaisen kevään kukkijoita. Ne sopivat varjoisten perennaryhmien reunoille tai puiden aluskasveiksi. Herkän kukinnan jälkeen kasvavat ainavihannat, nahkeat lehdet. Nimestään huolimatta jouluruusut eivät ole ruusuja, vaan kuuluvat leinikkikasveihin. Jouluruusut ovat myrkyllisiä.

Jouluruusut viihtyvät puolivarjoisella ja varjoisella paikalla. Kasvupaikan täytyy olla suojainen, kuten esimerkiksi puiden tai pensaiden alustat. Talvenkestoltaan jouluruusut ovat herkkiä, runsaslumisuus ja talvisuojaus parantavat talvehtimista.

Kasvualustan on hyvä olla tuore, kostea ja runsasravinteinen. Mullaksi jouluruusuille sopii Kekkilä Perenna- ja ruusumulta. Kasvualustan on oltava läpäisevä, joten salaojituksista on huolehdittava. Hyvä istutusväli on noin 20 cm.

  • Juurakko sopii kooltaan istutettavaksi litran istutusruukkuun
  • Kukka: vaaleankeltainen, kerrottu
  • Alkuperämaa Hollanti
  • Ennakkotilaustuote: Lähetys alkaen viikolla 7-8
Paino 0,5 kg (kilogramma)
Kasvupaikka

Puolivarjoinen, Varjoinen

Puolivarjoinen

Kasvupaikka

Puolivarjoinen

Varjoinen

Kasvupaikka

Varjoinen