Kaktus- ja mehikasvimulta

6,95 

Kekkilä Kaktus- ja mehikasvimulta on niukkaravinteinen erikoismulta, joka soveltuu erinomaisesti kaktuksille sekä mehikasveille.

Myymäläsaatavuus

Pukinmäki: 34

Verkkokauppa: 34 varastossa

EAN: 6433000100298 Tuotetunnus: 6433000948753 Osasto: Brand:

Kaktus- ja mehikasvimulta on hiekkapitoinen, niukasti lannoitettu erikoismulta kuivassa viihtyville kasveille.

Ominaisuudet
Kaktus- ja mehikasvimulta sopii kaktuksille, mehikasveille, palmuille sekä viherkasvien pistokkaille, taimille ja kylvöihin. Se on rakenteeltaan ilmava ja läpäisee hyvin vettä.

Käyttöohjeet
1. Kaktusten multaa ei tarvitse vaihtaa vuosittain. Ennen mullanvaihtoa on hyvä tarkistaa kasvin juurtumisaste. Raaputa vanhaa multaa varovasti juurten ympäriltä ja juuripaakun päältä – varo kuitenkin hajottamasta juuripaakkua. Jos paakun pinta on juurten peitossa, kasvi tarvitsee tilavamman ruukun. Uuden ruukun halkaisija on hyvä olla kasvin koosta riippuen 2–15 cm entistä suurempi.

2. Kastele kasvit hyvin edellisenä päivänä. Näin juuripaakku pysyy hyvin kasassa ja irtoaa ruukusta hyvin.

3. Tee uuden ruukun pohjalle salaojitus Kekkilä Ruukkusorasta. Altakasteluruukuissa salaojitusta ei tarvita.

4. Lisää Kestomultaa ruukkuun ja irrota kasvi ruukustaan. Ravistele helposti irtoava multa paakusta.

5. Asettele kasvi uuteen ruukkuun. Lisää multaa paakun viereen ja vähän myös päälle. Tiivistä multa hellävaraisesti sormin painelemalla.

Lannoita kaktuksia ja mehikasveja kasvukaudella huhtikuusta kesäkuuhun Kekkilä Kukkaravinteella. Huomioi että ravinnetarve on melko maltillinen, eikä lannoitusta tarvita kuin kerran kuukaudessa.

Turveraaka-aineesta johtuen multaseos saattaa sisältää jonkin verran maatumattomia luonnonkuituja, kuten tupasvillaa sekä pieniä puukappaleita.

Käyttösuositus:

1 kpl ø 15 cm tai useampi pienempi ruukku

Paino 5 kg (kilogramma)