Keihäsanopinkieli Boncellensis

Sansevieria cylindrica

34,95 

Keihäsanopinkieli Boncellensis lajikkeen lehdet ovat paksuja keihäitä, joiden väri on viherkirjava ja raidallinen. Kasvutapa muistuttaa meritähteä, tai kruunua.

Tilapäisesti loppu varastosta

EAN: 2000000115085 Tuotetunnus: 871362624153591 Osasto:

Keihäsanopinkieli Boncellensis lajikkeen lehdet ovat paksuja keihäitä, joiden väri on viherkirjava ja raidallinen. Kasvutapa muistuttaa meritähteä, tai kruunua. Vaatii tilaa ympärilleen.

Anopinkielet ovat helppoja huonekasveja, jotka viihtyvät melkein paikassa kuin paikassa. Anopinkielien lehdet ovat miekkamaisia, teräväreunaisia ja -kärkisiä. Lehtien väri ja kirjavuus vaihtelee monimuotoisesti eri vihreän sävyjen kirjoissa.
Anopinkielet ovat kotoisin Afrikasta. Kukkiessaan kasvattaa kukkavarret, joihin puhkeaa pieniä vihertävänvalkoisia kukkia. Kukat kasvavat kukkavarressa terttumaisesti.

Anopinkielet sietävät lähes kaikkia valo-olosuhteita, mutta menestyvät parhaiten kirkkaassa valossa. Kestää melko hyvin myös paahdetta, kunhan kasvualusta pidetään kosteana. Valon määrä vaikuttaa lehtien väritykseen.
Menestyy normaalissa huoneenlämmössä, lepokautena talviaikaan nauttii noin 15-18 asteen lämpötilasta. Anopinkielet istutetaan hiekkaiseen multaan.
Kastelun tulee olla niukahkoa, kasvualustan annetaan kuivahtaa kastelujen välillä.

  • 14 cm ruukussa
  • Tuotantomaa Hollanti
Paino 10 kg (kilogramma)
Kasvupaikka

Aurinkoinen, Puolivarjoinen

Ominaisuudet

Helppohoitoinen