Keijunkukka Lime Marmalade

Heuchera

9,95 

Keijunkukat ovat kestäviä perennoja, joilla on koristeellinen lehdistö ja siro kukinto. Keijunkukat tuovat raikkautta ja väriä puutarhaan, sekä ruukkuistutuksiin.

Tilapäisesti loppu varastosta

EAN: 2000000064987 Tuotetunnus: 871362624149340 Osasto:

Keijunkukat ovat kestäviä perennoja, joilla on koristeellinen lehdistö ja siro kukinto. Keijunkukat tuovat raikkautta ja väriä puutarhaan, sekä ruukkuistutuksiin. Keijunkukat muodostavat matalia, pyöreitä lehtimättäitä. Kukkiessaan ne muodostavat pienet valkoiset tai punaiset kukat, jotka kohoavat lehdistön ylle. Kukat ovat kellomaisia ja muodostavat siron kerrannaistertun. Kukkavanat leikataan kukinnan jälkeen pois. Keijunkukkien suurin koristearvo on lehdissä.

Keijunkukat viihtyvät parhaiten aurinkoisilla ja puolivarjoisilla kasvupaikoilla. Keijunkukat eivät ole erityisen vaateliaita kasvualustan suhteen. Perennapenkissä sopiva multa on Kekkilä Perenna- ja ruusumulta. Ruukkuistutuksissa keijunkukille voi käyttää Kekkilä Kesäkukkamultaa. Keijunkukkia kastellaan tasaisesti. Ne kestävät pienen kuivahtamisen, mutta eivät pitkäaikaista kuivuutta.

Lumettomina pakkastalvina keijunkukkien lehdistö suojataan havuilla tai talvisuojalla. Huonosti talvehtineet lehdet poistetaan.

  • 12 cm ruukussa
  • Alkuperämaa Hollanti
Paino 5 kg (kilogramma)