Koristetupakka

Nicotiana

3,95 

Koristetupakka on rehevä ja pystykasvuinen kesäkukka, joka kukkii läpi kesän. Kasvi sopii mainiosti kesäkukkaryhmiin ja ruukkuistutuksiin aurinkoiselle kasvupaikalle.

Myymäläsaatavuus

Pukinmäki: 8

Verkkokauppa: 8 varastossa

EAN: 2000000105796 Tuotetunnus: 871362624152714 Osasto:

Koristetupakka

Koristetupakat ovat reheviä ja pystykasvuisia kesäkukkia. Niiden kukat ovat tuoksuvia ja torvimaisia. Koristetupakat sopivat mainiosti kesäkukkaryhmiin ja ruukkuistutuksiin.

Kasvit kukkivat läpi kesän, kesäkuulta syyskuulle.

Koristetupakan hoito

Koristetupakat kukkivat runsaasti aurinkoisella ja lämpimällä kasvupaikalla, ja ne kestävät myös paahdetta! Kasvit sietävät hieman sadetta, mutta hallaa ne eivät kestä.

Kasvualustaksi koristetupakoille valitaan läpäisevä, kostea ja runsasmultainen ja -ravinteinen multa. Sopiva kasvualusta on Kekkilä Kesäkukkamulta. Taimet istutetaan 20-30 cm välein.

Kasveja kastellaan ja lannoitetaan runsaasti. Jokaisella kastelukerralla veteen lisätään Kekkilä Keskukkaravinnetta. Korkeimpia lajikkeita tuetaan tarpeen mukaan. Kuihtuneita kukkia ei välttämättä tarvitse nyppiä, mutta niiden poisto runsastuttaa kukintaa. Jos kuihtuneita kukkia ei poisteta, kehittyvät siemenet voi kerätä talteen ja kylvää seuraavana keväänä.

  • 13 cm ruukussa
  • Alkuperämaa Suomi
  • Puutarhan omaa tuotantoa
Paino 3 kg (kilogramma)
Kasvupaikka

Aurinkoinen