Kultaimarre Davana

14,95 

Kultaimarre on sanikkakasveihin kuuluva huonekasvi, jolla on raikkaat sinivihreät lehdet ja rehevä kasvutapa. Kultaimarre on kookas, näyttävä ja helppohoitoinen viherkasvi.

Myymäläsaatavuus

Vallila: 1

Verkkokauppa: 1 varastossa

EAN: 2000000097039 Tuotetunnus: 871362624151958 Osasto:

Kultaimarre on sanikkakasveihin kuuluva huonekasvi, jolla on raikkaat sinivihreät lehdet ja rehevä kasvutapa. Kultaimarre on kookas ja näyttävä kasvi.

Kultaimarteella on osaksi mullan päällä kasvava, karvan peittämä juurakko. Kultaimarteen lehdet nousevat suoraan juurakosta. Kultaimarre sopii ruukkukasviksi, mutta upeimmalta se näyttää mielestämme amppelissa!

Kultaimarre viihtyy parhaiten kirkkaassa hajavalossa tai lievässä varjossa. Suorasta auringonpaahteesta se ei pidä. Kasvualustan tulee olla ilmavaa ja hyvin vettä läpäisevää. Kultaimarre vaatii tasaista kastelua, mullan ei mielellään anneta kuivahtaa kokonaan. Kultaimarretta lannoitetaan kasvukaudella parin viikon välein miedolla annostuksella. Jos mahdollista, hyötyy kultaimarre kalkittomasta kasteluvedestä, esim. sadevedestä. Kultaimarre hyötyy korkeasta ilmankosteudesta.

  • 12 cm ruukussa
  • Alkuperämaa Hollanti
Paino 6 kg (kilogramma)
Kasvupaikka

Puolivarjoinen

Ominaisuudet

Helppohoitoinen, Sopii amppeliin