Laikkuvehka Chartreuse Pretty

Aglaonema

40,00 

Laikkuvehka on värikäs ja helppohoitoinen viherkasvi, joka tuo iloa vihersisustukseen. Oikealla kasvupaikalla laikkuvehkan hoito on erittäin yksinkertaista! Lajikkeen lehdet ovat kauniin kirjavia.

Tilapäisesti loppu varastosta

EAN: 116480 Tuotetunnus: 15968465 Osasto:

Laikkuvehka Chartreuse Pretty

Laikkuvehka Chartreuse Pretty on raikas ja pirteä, helppohoitoinen viherkasvi. Lajikkeen lehdet ovat kauniin kirjavia.

Laikkuvehkat ovat näyttäviä, helppohoitoisia ja reheviä huonekasveja. Laikkuvehkojen lajikekirjo on huikea, ja ne tuovat upeita värejä vihersisustukseen.

Laikkuvehkan hoito

Laikkuvehkat menestyvät parhaiten lämpimillä ja puolivarjoisilla kasvupaikoilla, joskin ne kestävät suoraakin auringonpaistetta melko hyvin. Liian kirkas tai varjoisa paikka vaikuttaa kasvien väritykseen. Trooppisina kasveina laikkuvehkat eivät juurikaan välitä kylmästä tai vedosta.

Kasvualustaksi laikkuvehkoille valitaan hyvin vettä läpäisevä, runsasravinteinen ja ilmava alusta. Tavan pussimultaan voi sekoittaa esimerkiksi perliittiä ja kaarnaa, sillä laikkuvehkat tuntuvat viihtyvän melko rouheassa kasvualustassa. Kasveja on mahdollista kasvattaa myös pelkässä ruukkusorassa tai vedessä!

Kasvualustan annetaan kuivahtaa kevyesti aina ennen seuraavaa kastelukertaa, sillä laikkuvehkat osaavat olla melko herkkiä liikakastelulle. Talviaikaan kastelua vähennetään hieman.

Laikkuvehkoja lannoitetaan kasvukaudella keväästä syksyyn.

  • 12 cm ruukussa
  • Alkuperämaa Hollanti

Vinkkejä

  • Laikkuvehkoja on mahdollista lisätä pistokkaista, tai irroittamalla jakopaloja päärungosta
  • Laikkuvehkat näyttävät upeilta runsaina ryhminä, eli yhdistele rohkeasti eri lajikkeita!
Paino 3 kg (kilogramma)