Intiankarvajuoru Brown Hill amppeli

Tradescantia sillamontana

29,95 

Huonekasvina juorut ovat nopeakasvuisia ja kaunislehtisiä rönsyileviä amppelikasveja. Helppohoitoinen ja sopeutuvainen juoru on hyvällä kasvupaikalla nimensä veroinen – leviää kuin juoru.

Tilapäisesti loppu varastosta

EAN: 2000000088693 Tuotetunnus: 871362624151240 Osasto:

Juorut eli kolmiokukat kuuluvat runsaslajiseen kasvisukuun. Huonekasvina juorut ovat nopeakasvuisia ja kaunislehtisiä rönsyileviä amppelikasveja. Helppohoitoinen ja sopeutuvainen juoru on hyvällä kasvupaikalla nimensä veroinen – leviää kuin juoru.

Juorut sopeutuvat hyvin monenlaisiin oloihin. Parhaiten ne kuitenkin viihtyvät runsasvaloisella paikalla ikkunalla. Selviytyvät myös niukassa valossa. Värikäslehtisten lajien ja lajikkeiden lehdet muuttuvat vähässä valossa vihreiksi, värinsä säilyttääkseen ne tarvitsevat runsasta valoa.

Juorut pitävät tasaisesta, runsaasta kastelusta. Toisaalta ne kestävät myös hyvin ajoittaista kuivuutta. Kasteluiden välillä pintamulta saa hiukan kuivahtaa. Kasvukaudella juoruja lannoitetaan joka toisella kastelukerralla miedolla Kekkilä Kukkaravinne -liuoksella. Juorut viihtyvät ravinteikkaassa Kekkilä Kukkamullassa.

  • 17 cm amppelissa
  • Alkuperämaa Hollanti

Jos tuote on loppunut puutarhalta, on toimitusaika luultavasti pitkä.

Paino 8 kg (kilogramma)
Ruukku

Amppelissa

Amppelissa

Ruukku

Amppelissa