Nurmikon sammalsyöjä PLUS+

15,95 

EAN: 2000000101033 Tuotetunnus: 871362624152271 Osasto: Brand:

Kekkilä Nurmikon Sammalsyöjä PLUS+ on sammaloituneelle nurmikolle tarkoitettu erikoislannoite, joka hävittää sammaleen nurmikolta ja nopeuttaa samalla nurmikon kasvua. Tumma rae on huomaamaton ja helppo levittää.

  • Poistaa sammalen tehokkaasti.
  • Elvyttää nurmikon nopeasti hyvään kasvuun.
  • Tehostettu luonnonlannoite hoitaa maata.

Kekkilä Nurmikon Sammalsyöjä PLUS+ -lannoite sisältää nurmikolle tärkeitä ravinteita ja hivenaineita, joiden ansiosta nurmikko jatkaa kasvuaan elinvoimaisena käsittelyn jälkeen. Tuuhea ja hyvin voiva nurmikko estää sammaleen kasvua. Paras teho saadaan, kun tuotetta käytetään keväällä tai kesällä.

Raaka-aineet ovat luonnollisia ja kasviperäisiä, ja niihin on lisätty mineraalilannoitetta, kuten rautasulfaattia tehostamaan vaikutusta. Lannoite on turvallinen kasveille, lapsille ja lemmikeille.

Kekkilä Plus+ lannoitteet ovat monivaikutteisia. Orgaanisten kivennäislannoitteiden sisältämät kivennäisravinteet vaikuttavat nopeasti ja tehokkaasti kasvien kasvuun. Orgaaniset ravinteet vapautuvat hitaammin ja siten ylläpitävät kasvua pitkään. Lisäksi orgaaniset ainesosat vilkastuttavat maaperän pieneliötoimintaa, ja parantavat maan luonnollista kasvukuntoa. Orgaaniset raaka-aineet ovat kiertotaloudesta saatavia ruokatuotannon sivutuotteita, jotka saadaan näin hyötykäyttöön ympäristöystävällisellä tavalla.

Tuoteseloste EY-LANNOITE
Tyyppinimi: Orgaaninen eläinperäinen kivennäislannoite,
NPK 10-0,5-7, (S 7), (Fe 2). Kokonaistyppi (N) 10,0 % vesiliukoinen typpi (N) 4,0 Kokonaisfosfori (P) 0,5 % Vesiliukoinen fosfori (P) 0,1 % Kokonaiskalium (K) 7 % Kalcium (Ca) 3,0 % Magnesium (Mg) 0,5 % Rikki (S) 7,0 % Rauta (Fe) 2,0 % Orgaaninen aines: 60–70 % Kuiva-ainepitoisuus: 90 %
Raaka-aineet: Kananlanta, ammoniumsulfaatti, melassi, kaliumkloridi, urea

Paino 5 kg (kilogramma)