Pelargoni Anthony, punainen

Pelargonium zonale

Alkuperäinen hinta oli: 3,95 €.Nykyinen hinta on: 2,77 €.

Pelargoni on yksi rakastetuimmista ja suosituimmista kesäkukista. Pelargoni Anthonyon pirteän punaisen värinen pelargoni, joka tuo raikkautta kesäiseen puutarhaan. Pelargoni on runsaasti kukkiva kesäkukka aurinkoiselle paikalle.

Tilapäisesti loppu varastosta

EAN: 2000000032276 Tuotetunnus: 65417486005140 Osasto:

Pelargonit ovat valoa, lämpöä ja ravinteita rakastavia helppohoitoisia kesäkukkia, joiden kukinnot kestävät pitkään. Ihanteelliinen paikka pelargonille on pihalla tai terassilla auringossa. Pelargonit ovat kiitollisia kesäkukkia, sillä aloitettuaan kukinnan ne jaksavat kukkia läpi kesän. Kaikki pelargonit rakastavat lämpöä ja aurinkoa. Sitkeitäkin ne ovat ja kestävät paremmin kuivuutta kuin liiallista märkyyttä.

Kasvupaikka ja hoito:
Pelargoni viihtyy valoisassa ja aurinkoisessa paikassa. Pelargoni viihtyy ilmavassa ja runsasravinteisessa, suuressa multatilassa. Sopiva multa on Kekkilä Pelargonimulta tai Kekkilä Kesäkukkamulta. Pelargoniaa kastellaan tasaisesti, mutta se kestää hyvin myös kuivuutta. Liikakastelua on varottava, se aiheuttaa lehtien kellastumista ja nuppujen kuivumista. Pelargoni kuluttaa paljon ravinteita, joten sitä lannoitetaan Kekkilä Kesäkukkaravinteella koko kasvukauden ajan.

Kuihtuneet kukat, kukkavanat ja lehdet poistetaan, jotta kasvi kukkii runsaammin.

  • 13 cm ruukussa
  • Alkuperämaa Suomi, Pukinmäen Puutarha
  • Kasvin korkeus vaihtelee sesongin mukaan