Pelargoni Flower Fairy Velvet

Pelargonium zonale

Alkuperäinen hinta oli: 4,95 €.Nykyinen hinta on: 3,47 €.

Pelargoni on yksi rakastetuimmista ja suosituimmista kesäkukista. Pelargoni Flower Fairy Velvet on kaunis viininpunainen pelargoni, joka tuo eleganssia kesäiseen puutarhaan. Pelargoni on runsaasti kukkiva kesäkukka aurinkoiselle paikalle, ja se ihastuttaa helppohoitoisuudellaan.

Myymäläsaatavuus

Pukinmäki: 3

Verkkokauppa: 3 varastossa

EAN: 2000000052281 Tuotetunnus: 2000000052281 Osasto: Brand:

Pelargoni Flower Fairy Velvet

Pelargoni on yksi rakastetuimmista ja suosituimmista kesäkukista. Pelargoni Flower Fairy Velvet on kaunis viininpunainen pelargoni, joka tuo eleganssia kesäiseen puutarhaan. Pelargoni on runsaasti kukkiva kesäkukka aurinkoiselle paikalle, ja se ihastuttaa helppohoitoisuudellaan. Pelargoni sopii loistavasti niin ruukkuun kuin amppeliin, sekä parvekelaatikoihin ja kukkapenkkiin.

Pelargonin hoito

Pelargoni rakastaa runsasvaloista paikkaa. Päästessään paistattelemaan aurinkoon, se palkitsee runsaalla kukinnalla, jolle ei loppua näy! Pelargoni pärjää myös puolivarjoisella paikalla, mutta silloin kukinta ei ole yhtä upea. Pelargoni on hyvä suojata kovalta sateelta.

Tämä rakastettu kesäkukka viihtyy ilmavassa ja ravinnerikkaassa kasvualustassa. Kasvin kastelun tulee olla tasaista, mutta ei kasvi hetkittäistä kuivuutta säikähdä.

  • 13 cm ruukussa
  • Pukinmäen Puutarhan omaa tuotantoa
  • Alkuperämaa Suomi

Vinkkejä:

  • Kuihtuneet kukat, kukkavanat ja lehdet poistetaan
  • Pelargoni pärjää myös paahteisella paikalla
  • Pelargonin voi talvettaa huonekasvina, viileässä ja valoisassa tilassa
Paino 3 kg (kilogramma)
Kasvupaikka

Aurinkoinen

Aurinkoinen

Kasvupaikka

Aurinkoinen