Pelargoni Stefanie

Pelargonium zonale

Alkuperäinen hinta oli: 3,95 €.Nykyinen hinta on: 2,77 €.

Pelargoni on yksi rakastetuimmista ja suosituimmista kesäkukista. Pelargoni Stefanie on kaunis oranssi pelargoni, joka tuo pirteyttä kesäiseen puutarhaan.

Myymäläsaatavuus

Pukinmäki: 2

Verkkokauppa: 2 varastossa

Kolme Pelargonia 9,95€

EAN: 2000000057804 Tuotetunnus: 871362624148711 Osasto: Brand:

Pelargoni Stefanie

Pelargoni on yksi rakastetuimmista ja suosituimmista kesäkukista. Pelargoni Stefanie on kaunis oranssi pelargoni, joka tuo pirteyttä ja keveyttä kesäiseen puutarhaan. Pelargoni on runsaasti kukkiva kesäkukka aurinkoiselle paikalle, ja se ihastuttaa helppohoitoisuudellaan. Pelargoni sopii loistavasti niin ruukkuun kuin amppeliin, sekä parvekelaatikoihin ja kukkapenkkiin. Compact-sarjan pelargonit ovat suloisen tiiviskasvuisia pelargoneja, jotka sopivat parhaiten ruukkukasvatukseen.

Pelargonin hoito

Pelargoni rakastaa runsasvaloista paikkaa. Päästessään paistattelemaan aurinkoon, se palkitsee runsaalla kukinnalla, jolle ei loppua näy! Pelargoni pärjää myös puolivarjoisella paikalla, mutta silloin kukinta ei ole yhtä upea. Pelargoni on hyvä suojata kovalta sateelta.

Tämä rakastettu kesäkukka viihtyy ilmavassa ja ravinnerikkaassa kasvualustassa. Kasvin kastelun tulee olla tasaista, mutta ei kasvi hetkittäistä kuivuutta säikähdä.

  • 13 cm ruukussa
  • Pukinmäen Puutarhan omaa tuotantoa
  • Alkuperämaa Suomi

Vinkkejä:

  • Kuihtuneet kukat, kukkavanat ja lehdet poistetaan
  • Pelargoni pärjää myös paahteisella paikalla
  • Pelargonin voi talvettaa huonekasvina, viileässä ja valoisassa tilassa
Paino 5 kg (kilogramma)
Kasvupaikka

Aurinkoinen

Aurinkoinen

Kasvupaikka

Aurinkoinen