Punaherukka Katri Ilona® FinE

Ribes rubrum

14,95 

Punaherukka on kestävä ja runsassatoinen marjapensas. Punaherukka Katri on melko myöhäinen ja runsassatoinen.

Kasvi loppu, toimitusaika voi olla pitkä.

EAN: 6417189300120 Tuotetunnus: 65417486003660 Osasto: Avainsanat tuotteelle ,

Melko myöhäinen ja runsassatoinen ‘Katri’ on vanhan saksalaisen Rotes Wunder -lajikkeen suomalainen punaherukka kanta. Marjat ovat suuria, aromaattisia ja kauniin punaisia. FinE-pensas on terve, pysty- ja tukevaoksainen sekä melko iso. Punaviinimarjapensaasta tulee isokokoinen. Tuentatarve on vähäinen.

Punaherukka on kestävä ja runsassatoinen marjapensas. Kirkkaanpunaiset, mehukkaat marjat kasvavat tertuissa ja ovat kirpeän voimakasaromisia ja hapokkaita.

Punaherukka viihtyy aurinkoisella kasvupaikalla ravinteikkaassa, syvämultaisessa kosteahkossa mutta läpäisevässä maassa. Sopiva multa on Kekkilä Puu- ja pensasmulta.

Käyttö: Raikkaan happoiset marjat soveltuvat hyvin mehuksi ja hilloksi. Marjat voi pakastaa kokonaisina tai soseena. Vaaleankeltaiset kukat puhkeavat toukokuussa.

Herukat eli viinimarjat antavat satoa ja kasvavat vaatimattomissakin kasvuolosuhteissa. C-vitamiinipitoiset marjat ovat todellista superfoodia!

  • 4 l astiataimi
  • Alkuperämaa Suomi
  • Saatavilla yleensä toukokuulta elokuulle

Jos kasvi on loppu puutarhalta, emme välttämättä saa sitä lisää tälle kaudelle.

 

Paino 8 kg (kilogramma)
Kasvupaikka

Aurinkoinen, Puolivarjoinen

Ominaisuudet

Helppohoitoinen, Pörriäiskasvi

Kun satoikäistä mustaherukkapensasta on hyvä leikata vuosittain, punaherukkapensaan voi jättää leikkaamatta jopa muutamaksi vuodeksi, sillä pystyt, jäykät oksat eivät lamoa kovin herkästi. Tuentatarvekin on vähäinen.
Aurinkoinen

Kasvupaikka

Aurinkoinen

Puolivarjoinen

Kasvupaikka

Puolivarjoinen

Helppohoitoinen

Ominaisuudet

Helppohoitoinen

Pörriäiskasvi

Ominaisuudet

Pörriäiskasvi