Punanukkuleena Triostar

Stromanthe sanguinea

19,95 39,95 

/kpl

Punanukkuleena on marantakasveihin kuuluva, ihastuttava huonekasvi.

EAN: 106313 Tuotetunnus: 871362624154399 Osasto:

Punanukkuleena on marantakasveihin kuuluva, ihastuttava huonekasvi. Sen lehdet ovat pitkiä ja lapamaisia, lehtien alapuoli on kauniin punertava. Punanukkuleenoja esiintyy luontaisesti Etelä-Amerikan trooppisissa sademetsissä. Punanukkuleenat ovat pystykasvuisia ja reheviä kasveja.

Punanukkuleena viihtyy runsasvaloisella, mutta varjoisella kasvupaikalla. Kasvi ei juurikaan siedä suoraa auringonpaistetta. Punanukkuleena viihtyy normaalissa huoneenlämmössä ympärivuotisesti. Kastelun tulee olla melko runsasta, mutta kasvi ei kuitenkaan viihdy litimärässä mullassa. Tämä kannattaa ottaa huomioon kasvualustan valinnassa. Punanukkuleena istutetaan ilmavaan ja kosteutta pidättävään alustaan. Kasvualusta pidetään tasaisen kosteana. Punanukkuleena hyötyy korkeasta ilmankosteudesta.

Liian kuivassa huoneilmassa lehtien kärjet saattavat ruskistua. Kasvukaudella punanukkuleenaa lannoitetaan viherkasveille sopivalla ravinneliuoksella muutaman viikon välein. Punanukkuleenaa voi lisätä jakamalla juurakkoa.

  • Alkuperämaa Hollanti
Paino 8 kg (kilogramma)