Pussiköynnös Geri

Dischidia pectenoides

12,95 

Pussiköynnökset ovat helppohoitoisia ja kestäviä viherkasveja. Kaunis ja pelkistetty pussiköynnöslajike, jonka lehdet ovat pirteän vihreitä.

Tilapäisesti loppu varastosta

EAN: 2000000102016 Tuotetunnus: 871362624152343 Osasto:

Kaunis ja pelkistetty pussiköynnöslajike, jonka lehdet ovat pirteän vihreitä. Kasvutapa rentoversoinen, eli sopii mainiosti amppeliin tai hyllyn reunalle.

Pussiköynnökset ovat helppohoitoisia ja kestäviä viherkasveja, jotka ovat olemukseltaan mehikasvimaisia. Pussiköynnökset ovat epifyyttejä, eli kasvavat päällyskasveina muiden kasvien ja puiden rungoilla ja oksilla.
Epifyytit ovat tottuneita vähäiseen kasvualustaan, joten ne eivät kaipaa suurta ruukkua ja multatilaa. Pussiköynnökset ovatkin melko kestäviä kuivuudelle, vaikka nauttivatkin korkeasta ja tasaisesta ilmankosteudesta.
Pussiköynnökset ovat posliinikukkien sukulaisia!

Kasvualustaksi pussiköynnöksille sopii ilmava ja läpäisevä kasvualusta. Multaa voi keventää esimerkiksi perliitillä tai kaarnalla (Kekkilä 83). Kastellaan kerralla runsaalla vedellä, jonka jälkeen kasvualustan annetaan kuivahtaa kevyesti.
Pussiköynnös sijoitetaan runsasvaloiselle hajavalon paikalle, suorasta auringonpaahteesta kasvi ei pidä, joten sijoituspaikaksi ei välttämättä sovi eteläikkuna.
Kasvukaudella pussiköynnöstä voi lannoittaa noin kerran kuukaudessa.

  • 10,5 cm ruukussa
  • Tuotantomaa Hollanti
Paino 3 kg (kilogramma)
Kasvupaikka

Aurinkoinen

Ominaisuudet

Sopii amppeliin

Aurinkoinen

Kasvupaikka

Aurinkoinen

Sopii amppeliin

Ominaisuudet

Sopii amppeliin