Ruusunnuppupelargoni Appleblossom Estelle

Pelargonium

Alkuperäinen hinta oli: 9,95 €.Nykyinen hinta on: 6,97 €.

Pelargoni on yksi rakastetuimmista ja suosituimmista kesäkukista. Ruusunnuppupelargoni Appleblossom Estelle on suloinen, kerrattukukkainen pelargoni. Appleblossom Estellen kukat ovat herkän vaaleanpunaisia, ja niillä on kaunis punertava keskus.

Tilapäisesti loppu varastosta

EAN: 121899 Tuotetunnus: 984646516565 Osastot: , Brand:

Ruusunnuppupelargoni Appleblossom Estelle

Pelargoni on yksi rakastetuimmista ja suosituimmista kesäkukista. Pelargoni Appleblossom Estelle on suloinen, kerrattukukkainen pelargoni. Appleblossom Estellen kukat ovat herkän vaaleanpunaisia, ja niillä on kaunis punertava keskus. Pelargoni on runsaasti kukkiva kesäkukka aurinkoiselle paikalle, ja se ihastuttaa helppohoitoisuudellaan. Pelargoni sopii loistavasti niin ruukkuun kuin amppeliin, sekä parvekelaatikoihin ja kukkapenkkiin.

Pelargonin hoito

Pelargoni rakastaa runsasvaloista paikkaa. Päästessään paistattelemaan aurinkoon, se palkitsee runsaalla kukinnalla, jolle ei loppua näy! Pelargoni pärjää myös puolivarjoisella paikalla, mutta silloin kukinta ei ole yhtä upea. Pelargoni on hyvä suojata kovalta sateelta.

Tämä rakastettu kesäkukka viihtyy ilmavassa ja ravinnerikkaassa kasvualustassa. Kasvin kastelun tulee olla tasaista, mutta ei kasvi hetkittäistä kuivuutta säikähdä.

  • 13 cm ruukussa
  • Pukinmäen Puutarhan omaa tuotantoa
  • Alkuperämaa Suomi

Vinkkejä:

  • Kuihtuneet kukat, kukkavanat ja lehdet poistetaan
  • Pelargoni pärjää myös paahteisella paikalla
  • Pelargonin voi talvettaa huonekasvina, viileässä ja valoisassa tilassa
Paino 1 kg (kilogramma)
Kasvupaikka

Aurinkoinen

Aurinkoinen

Kasvupaikka

Aurinkoinen