Ruusunnuppupelargoni Princess Aiko

Pelargonium

9,95 

/kpl

Ruusunnuppupelargoni Princess Aiko on upea, kirjavalehtinen erikoispelargonilajike. Pelargoni on yksi rakastetuimmista ja suosituimmista kesäkukista.

Myymäläsaatavuus

Pukinmäki: 21 kpl

Verkkokauppa: 21 kpl varastossa

EAN: 124610 Tuotetunnus: 478545875 Osasto:

Ruusunnuppupelargoni Princess Aiko

Pelargoni on yksi rakastetuimmista ja suosituimmista kesäkukista. Tämä pelargoni on upea vanhanajan kesäkukka, joka tuo nostalgiaa ja näyttävyyttä kesäiseen puutarhaan. Pelargoni on runsaasti kukkiva kesäkukka aurinkoiselle paikalle, ja se ihastuttaa helppohoitoisuudellaan. Pelargoni sopii loistavasti niin ruukkuun kuin amppeliin, sekä parvekelaatikoihin ja kukkapenkkiin. Ruusunnuppupelargoni Rosebudin kukinnot ovat täyteläisen punaisia ja upean kerrattuja, kuin suloiset ruusunnuput!

Pelargonin hoito

Pelargoni rakastaa runsasvaloista paikkaa. Päästessään paistattelemaan aurinkoon, se palkitsee runsaalla kukinnalla, jolle ei loppua näy! Pelargoni pärjää myös puolivarjoisella paikalla, mutta silloin kukinta ei ole yhtä upea. Pelargoni on hyvä suojata kovalta sateelta.

Tämä rakastettu kesäkukka viihtyy ilmavassa ja ravinnerikkaassa kasvualustassa. Kasvin kastelun tulee olla tasaista, mutta ei kasvi hetkittäistä kuivuutta säikähdä.

  • 13 cm ruukussa
  • Pukinmäen Puutarhan omaa tuotantoa
  • Alkuperämaa Suomi

Vinkkejä:

  • Kuihtuneet kukat, kukkavanat ja lehdet poistetaan
  • Pelargoni pärjää myös paahteisella paikalla
  • Pelargonin voi talvettaa huonekasvina, viileässä ja valoisassa tilassa
Paino 3 kg (kilogramma)