Ruusunnuppupelargoni Rosebud

Alkuperäinen hinta oli: 7,95 €.Nykyinen hinta on: 5,57 €.

Tämä pelargoni on upea vanhanajan kesäkukka, joka tuo nostalgiaa ja näyttävyyttä kesäiseen puutarhaan. Ruusunnuppupelargoni Rosebudin kukinnot ovat täyteläisen punaisia ja upean kerrattuja, kuin suloiset ruusunnuput!

Myymäläsaatavuus

Pukinmäki: 6

Verkkokauppa: 6 varastossa

EAN: 2000000033457 Tuotetunnus: 65417486005256 Osasto: Brand:

Ruusunnuppupelargoni Rosebud

Pelargoni on yksi rakastetuimmista ja suosituimmista kesäkukista. Tämä pelargoni on upea vanhanajan kesäkukka, joka tuo nostalgiaa ja näyttävyyttä kesäiseen puutarhaan. Pelargoni on runsaasti kukkiva kesäkukka aurinkoiselle paikalle, ja se ihastuttaa helppohoitoisuudellaan. Pelargoni sopii loistavasti niin ruukkuun kuin amppeliin, sekä parvekelaatikoihin ja kukkapenkkiin. Ruusunnuppupelargoni Rosebudin kukinnot ovat täyteläisen punaisia ja upean kerrattuja, kuin suloiset ruusunnuput!

Pelargonin hoito

Pelargoni rakastaa runsasvaloista paikkaa. Päästessään paistattelemaan aurinkoon, se palkitsee runsaalla kukinnalla, jolle ei loppua näy! Pelargoni pärjää myös puolivarjoisella paikalla, mutta silloin kukinta ei ole yhtä upea. Pelargoni on hyvä suojata kovalta sateelta.

Tämä rakastettu kesäkukka viihtyy ilmavassa ja ravinnerikkaassa kasvualustassa. Kasvin kastelun tulee olla tasaista, mutta ei kasvi hetkittäistä kuivuutta säikähdä.

  • 13 cm ruukussa
  • Pukinmäen Puutarhan omaa tuotantoa
  • Alkuperämaa Suomi

Vinkkejä:

  • Kuihtuneet kukat, kukkavanat ja lehdet poistetaan
  • Pelargoni pärjää myös paahteisella paikalla
  • Pelargonin voi talvettaa huonekasvina, viileässä ja valoisassa tilassa
Paino 2 kg (kilogramma)
Kasvupaikka

Aurinkoinen

Aurinkoinen

Kasvupaikka

Aurinkoinen