Satumainen Puutarha

45,00 75,00 

Satumainen puutarha on runsas ja rönsyävä kokonaisuus keväisistä sävyistä.

EAN: 122302 Tuotetunnus: 416514D Osastot: , ,

Satumainen puutarha on runsas ja rönsyävä kokonaisuus keväisistä sävyistä. Tämä villimpi kimppu on mielenkiintoisen epäsäännöllinen muotonsa, kukkien tasoerojen, ja vihreiden asettelun kannalta. Kokonaisuuden leikkisän tunnelman tuo keltaisen ja lohenpunaisen sävyt yhdistettynä tasapainottavaan luonnonvalkoiseen sekä monipuolinen vihreiden sekoitus. Kimpussa käytettävät kukat koostuvat ruusuista, krysanteemeista, pikkuisista germineistä, sekä moniulotteisesta törmäkukasta. Lisänä kimpussa on luonnollinen pampaheinä sekä pirteää mimosan oksaa. Vihreinä on käytetty unelmaa sekä eucalyptusta. Kimpussa käytettävät kukat voivat hieman erota kuvassa esiintyvistä.

Kuvan esimerkkikimppu on arvoltaan 75 €.

Jos vuodenajasta, aika- tai laatutekijöistä johtuen ei jokin kukka ole käytettävissä, korvaamme sen mahdollisimman samankaltaisella kukalla.

Toimitamme kukat saman päivän aikana, kun jätät tilauksen klo 15.00 mennessä. Jätäthän tilauksen vähintään kolmea tuntia aikaisemmin valitessasi tilaukselle noudon puutarhalta. Voit valita ostoskorissa toimituspäivän.

Paino 1 kg (kilogramma)