Soihtuköynnös Swing amppelissa R17

Aeschynanthus

34,95 

Soihtuköynnökset ovat paksulehtisiä huonekasveja. Soihtuköynnökset viihtyvät parhaiten amppelissa valoisassa ja lämpimässä paikassa.

Myymäläsaatavuus

Pukinmäki: 3

Verkkokauppa: 3 varastossa

EAN: 2000000112497 Tuotetunnus: 871362624153337 Osasto:

Soihtuköynnökset ovat paksulehtisiä huonekasveja, joiden kukat ovat torvimaiset ja väriltään oranssit, punaiset tai purppurat. Yleisimmin soihtuköynnöksiä käytetään amppelikasveina.
Soihtuköynnökset ovat pääasiassa köynnöstäviä tai puolittain jäykkävartisia kasveja. Luonnossa useimmat niistä kasvavat sademetsän puiden päällyskasveina. Huonekasvina soihtuköynnöksen versot kasvavat noin puolen metrin mittaisiksi. Kukat ilmestyvät tiiviinä kimppuina versojen päihin. Joskus soihtuköynnös soihtuköynnös voi kukkia parikin kertaa vuodessa.

Soihtuköynnökset viihtyvät parhaiten amppelissa valoisassa ja lämpimässä paikassa, noin 20-25 asteessa. Soihtuköynnökset menestyvät myös puolivarjossa tai kohtalaisen varjossa, mutta eivät kestä suoraa auringonpaistetta.
Soihtuköynnöksiä kastellaan säännöllisesti, mutta mullan annetaan kuivahtaa kastelujen välillä. Kukinnan aikana suihkutus ja kasvin siirtely saa kukat putoamaan.
Lepokausi talvella viileässä, 12-18 asteessa, edistää seuraavaa kukintaa. Talvella soihtuköynnöksiä kastellaan niukasti.

  • Soihtuköynnös on 17 cm muoviamppelissa
  • Alkuperämaa Hollanti

Jos kasvi loppuu puutarhalta, on toimitusaika yleensä 10-14 päivää.

Paino 10 kg
Ruukku

Amppelissa

Amppelissa

Ruukku

Amppelissa