Syyshortensia Limelight rungollinen

Hydrangea

79,95 

Syyshortensia on yksi upeimmin ja runsaimmin kukkivia pensaitamme. Erittäin kookkaat, kartiomaiset kukinnot puhkeavat elokuussa ja kestävät pitkälle syksyyn.

Tilapäisesti loppu varastosta

EAN: 2000000063461 Tuotetunnus: 871362624149191 Osasto:

Syyshortensia on yksi upeimmin ja runsaimmin kukkivia pensaitamme. Erittäin kookkaat, kartiomaiset kukinnot puhkeavat elokuussa ja kestävät pitkälle syksyyn. Kukkii runsaasti saman vuoden versoilla. Syyshortensia sopii pystykasvuisena pensaana tai pikkupuuksi muotoiltuna näyttäväksi yksittäis kasviksi, ryhmiin tai kukkiviin aidanteisiin.

Syyshortensia viihtyy sekä aurinkoisella että varjoisella kasvupaikalla. Kukkii runsaasti jopa varjossa, mutta kukinta alkaa silloin myöhemmin. Syyshortensian hauraat oksat eivät kestä tuulta tai painavia lumitaakkoja. Kasvualustaksi syyshortensialle valitaan runsasravinteinen, hapan ja hyvin vettä läpäisevä multa. Sopiva multa on Kekkilä Havu- ja rodomulta.

Syyshortensia leikataan kevättalvella tai syksyllä kukinnan jälkeen. Säännöllinen hoitoleikkaus tekee kukista suurempia ja pensaasta tasapainoisemman. Ei siedä voimakasta nuorennusta, kuten alasleikkausta.

  • Kasvukorkeus 150-200 cm
  • Istutusväli noin 90 cm
  • Vyöhyke I-III(IV)
  • Rungollinen
  • Alkuperämaa
  • Ruukun koko

Syyshortensioita saatavilla kasvukaudella.

Paino 20 kg (kilogramma)
Kasvupaikka

Aurinkoinen, Puolivarjoinen

Vyöhyke

I-III (IV)

Toimitustavat

Nouto myymälästä, Puutarhan kuljetus pääkaupunkiseudulle

Aurinkoinen

Kasvupaikka

Aurinkoinen

Puolivarjoinen

Kasvupaikka

Puolivarjoinen