Syyshortensia Magical Fire

Hydrangea paniculata Magical fire

21,95 

Kukkii aikaisin ja pitkään. Valkoiset kukat muuttuvat nopeasti vaaleanpunaisiksi ja loppukesällä tummanpunaisiksi. Kompakti kasvutapa.

Tilapäisesti loppu varastosta

EAN: 6417189211471 Tuotetunnus: 871362624152458 Osasto:

Syyshortensia on yksi upeimmin ja runsaimmin kukkivia pensaitamme. Erittäin kookkaat, kartiomaiset kukinnot puhkeavat elokuussa ja kestävät pitkälle syksyyn. Kukkii runsaasti saman vuoden versoilla. Syyshortensia sopii pystykasvuisena pensaana tai pikkupuuksi muotoiltuna näyttäväksi yksittäis kasviksi, ryhmiin tai kukkiviin aidanteisiin.

Syyshortensia viihtyy sekä aurinkoisella että varjoisella kasvupaikalla. Kukkii runsaasti jopa varjossa, mutta kukinta alkaa silloin myöhemmin. Syyshortensian hauraat oksat eivät kestä tuulta tai painavia lumitaakkoja. Kasvualustaksi syyshortensialle valitaan runsasravinteinen, hapan ja hyvin vettä läpäisevä multa. Sopiva multa on Kekkilä Havu- ja rodomulta.

Syyshortensia leikataan kevättalvella tai syksyllä kukinnan jälkeen. Säännöllinen hoitoleikkaus tekee kukista suurempia ja pensaasta tasapainoisemman. Ei siedä voimakasta nuorennusta, kuten alasleikkausta.

  • Kasvukorkeus 200-300 cm
  • Kaksivärinen kukinto, valkoinen alaosa ja pinkki yläosa
  • Vyöhyke I-III(IV)
  • Alkuperämaa
  • Ruukun koko

Syyshortensioita saatavilla kasvukaudella.

Paino 14 kg (kilogramma)
Kasvupaikka

Aurinkoinen, Puolivarjoinen

Vyöhyke

I-III (IV)

Aurinkoinen

Kasvupaikka

Aurinkoinen

Puolivarjoinen

Kasvupaikka

Puolivarjoinen