Tähtisilmä

Osteospermum

4,95 

Tähtisilmä on erinomainen ja säänkestävä kesäkukka, joka sopii ruukku- ja ryhmäkasvi-istutuksiin. Tähtisilmän kukat ovat hyvin selkeänmuotoiset ja kauniit, yleensä tummansinertävin keskustoin ja ne muistuttavat päivänkakkaran kukkia.

Myymäläsaatavuus

Pukinmäki: 19

Verkkokauppa: 19 varastossa

EAN: 2000000062471 Tuotetunnus: 871362624149092 Osasto:

Tähtisilmä

Tähtisilmä on erinomainen ja säänkestävä kesäkukka, joka sopii ruukku- ja ryhmäkasvi-istutuksiin. Tähtisilmän kukat ovat hyvin selkeänmuotoiset ja kauniit, yleensä tummansinertävin keskustoin ja ne muistuttavat päivänkakkaran kukkia. Lehdet ovat kiiltäviä ja tummanvihreitä.

Tähtisilmän kasvutapa on tiheä ja pensasmainen ja se kasvaa noin 30-50 cm korkeaksi. Upeimmillaan kukinta on aurinkoisella säällä. Tähtisilmä kukkii kauan, aina kesäkuulta syyskuulle. Kukinnassa voi olla tauko keskikesällä.

Tähtisilmän hoito

Tähtisilmä viihtyy parhaiten aurinkoisella ja lämpimällä kasvupaikalla. Se kuitenkin kestää myös tuulista ja paahteista paikkaa. Tähtisilmälle sopii mullaksi tuore ja runsasravinteinen multa, kuten Kekkilä Kesäkukkamulta. Taimet istutetaan 20-30 cm välein.

Kasvia kastellaan ja lannoitetaan säännöllisesti Kekkilä Kesäkukkaravinteella. Kasvi sietää hetkellistä kuivuutta. Kuihtuneet kukat kannattaa poistaa, näin tähtisilmä jaksaa kukkia pitkälle syksyyn. Kasvi kestää pieniä yöpakkasia.

  • 12 cm ruukussa
  • Huom! Värilajitelma!
  • Alkuperämaa Hollanti

 

Paino 1 kg (kilogramma)
Kasvupaikka

Aurinkoinen

Ominaisuudet

Helppohoitoinen

Aurinkoinen

Kasvupaikka

Aurinkoinen

Helppohoitoinen

Ominaisuudet

Helppohoitoinen