Tarhapäivänlilja Green Flutter

Hemerocallis

6,95 

Pitkäikäiset, terveet ja talvenkestävät tarhapäivänliljat ovat perinteisiä perennoja. Green Flutter -lajikkeella on pirteän keltaiset tai vihreät kukat. Lajikkeen kasvukorkeus 50-60 cm.

Myymäläsaatavuus

Pukinmäki: 8

Verkkokauppa: 8 varastossa

EAN: 2000000108551 Tuotetunnus: 871362624152963 Osasto:

Tarhapäivänlilja Green Flutter

Pitkäikäiset, terveet ja hyvin talvenkestävät tarhapäivänliljat ovat perinteisiä perennoja, jotka kasvavat rehevinä monenlaisilla kasvupaikoilla. Ne sopivat perennapenkkiin, vesiaiheiden äärellä, reunuskasveiksi ja omaksi suureksi ryhmäkseen.

Tarhapäivänliljat ovat eri päivänliljojen risteytyksessä syntyneitä lajikkeita. Niiden yksittäiset kukat ovat lyhytikäisiä, mutta uusia kukkia puhkeaa jatkuvasti. Tarhapäivänliljat kukkivat keskikesällä.

Tarhapäivänliljan hoito

Tarhapäivänliljat viihtyvät aurinkoisilla ja puolivarjoisilla kasvupaikoilla. Ne istutetaan kosteutta pidättävään, ravinteikkaaseen, multavaan ja mielellään savipitoiseen kasvualustaan. Varjossa ja liian kuivassa tai niukkaravinteisessa maassa kasvit eivät kuki kunnolla.

Taimet istutetaan 30-50 cm välein. Tarhapäivänliljat kasvavat 30-100 cm korkeiksi. Ne tarvitsevat paljon ravinteita kukkiakseen.

  • 11-13 cm ruukussa
  • Lajikkeen kasvukorkeus 50-60 cm
  • Alkuperämaa Suomi
  • Pukinmäen Puutarhan omaa tuotantoa

Kuvan yksilö kuvaa kasvia otollisissa olosuihteissa. Kasvin ulkonäkö ja koko vaihtelee kasvukauden mukaan. Perennoja ja muita monivuotisia saatavilla keväästä alkusyksyyn.

Paino 2 kg (kilogramma)
Kasvupaikka

Aurinkoinen, Puolivarjoinen