Tete Narsissi, vati

5,80 

Pienikukkainen tete narsissi on helppohoitoinen ja iloisen keltainen kevään sipulikukka! Tete narsissit ovat varma kevään merkki! Tete narsissit ovat parhaita kevät kukkia.

Myymäläsaatavuus

Pukinmäki: 78

Verkkokauppa: 78 varastossa

EAN: 2000000033754 Tuotetunnus: 65417486005286 Osasto:

Tete Narsissi – Kevään kukka

Pienikukkainen tete narsissi on kevään ensimmäisiä kukkivia kasveja. Helppohoitoisuuden ja iloisten keltaisten kukkien vuoksi tete narsissista on tullut kevään suosituin ruukkusipulikukka. Se sopii piristäjäksi niin kotiin, puutarhaan, parvekkeelle kuin työpaikalle. Tete kestää pakkasta paremmin kuin mikään muu varhaiskevään ruukkukasvi. Ne pärjäävät pienen totuttelun jälkeen jopa kymmenessä pakkasasteessa.

Tete narsissin hoito

Tetenarsissin voi laittaa parvekelaatikkoon tai astiaan ruukkuineen, tai istuttaa multaan ilman muoviruukkua. Tetenarsisseja ei tarvitse lannoittaa. Ulos kannattaa laittaa teteruukkuja, joissa kukinta on jo selvästi näkyvää, koska viileässä kukat avautuvat hitaasti. Viileä sää pitää huolen myös siitä, että ulkona pidettävät narsissit säilyvät kauniisti kukkivina viikkokausia. Ruukkunarsissi on myös suosittu keväinen hautakukka.

Narsissit ovat kiitollisia, monivuotisia sipulikasveja, jotka kukkivat huhti-kesäkuussa. Narsissit ovat myrkyllisiä, eivätkä maistu esim. myyrille.

Narsissit viihtyvät valoisilla ja puolivarjoisilla paikoilla, vettäläpäisevässä multamaassa. Kukkineet ruukkunarsissit kannattaa istuttaa maan sulettua puutarhaan, jossa ne kukkivat uudestaan seuraavana keväänä.

  • 16 cm vadissa
  • Tuotantomaa Hollanti / Suomi
  • Helppohoitonen
  • Pikkupakkasta kestävä

Tete narsisseja on saatavilla keväällä.

Paino 0,5 kg (kilogramma)