Tomaatti- ja chilimulta 15 L

6,95 

Multa tomaateille ja chileille 15 litran säkissä. Kekkilä Tomaatti- ja chilimulta on erityisesti parveke- ja ruukkuviljelyyn suunniteltu erikoismulta.

Myymäläsaatavuus

Pukinmäki: 74

Verkkokauppa: 74 varastossa

EAN: 6433000345989 Tuotetunnus: 6433000345989 Osasto:

Kekkilä Tomaatti- ja chilimulta

Erityisesti parveke- ja ruukkuviljelyyn suunniteltu erikoismulta. Se on valmistettu parhaista raaka-aineista, jotta tomaattien ja chilien kasvattaminen ja hoitaminen olisi mahdollisimman helppoa.

  • Erikoismulta parveke- ja ruukkuviljelyyn
  • Valitse lämmin ja suojaisa kasvupaikka
  • Lannoita Tomaatti- ja chililannoitteella

Kekkilä Tomaatti- ja chilimulta on valmistettu parhaista raaka-aineista, jotta tomaattien ja chilien kasvattaminen ja hoitaminen olisi mahdollisimman helppoa ja sadosta tulisi runsas ja maukas.

Multaan sekoitettu kasvusammal ja ruukkusora lisäävät ilmavuutta ja vedenpidätyskykyä pidentäen kasteluväliä.

Parasta kasvua ja satoa ajatellen multaan on lisätty kaliumpitoista bioapatiittia sekä juurtumista nopeuttavaa ja ravinteiden vapautumista edistävää Kekkilä Juurivoima -humusyhdistettä. Tomaatti- ja chilimulta on mineraalilannoitettu Kekkilä StartGrowTM peruslannoitteella. Ei sisällä eläinperäisiä ainesosia.

Käyttökohteet

Tomaattien, chilien ja paprikoiden viljelyyn ruukuissa, viljelylaatikoissa ja kasvihuoneessa.

Valitse riittävän suuri ruukku, halkaisijan on hyvä olla vähintään 30 cm. Täytä ruukku mullalla. Kastele taimet ja multa hyvin ennen istuttamista. Kaiva multaan kuoppa, ja istuta taimet. Tiivistä multa juuripaakkujen ympäriltä varovasti sormin painelemalla. Tue tomaatin taimet tukikepeillä tai kattoon ripustettavilla kasvulangoilla. Tomaatit ja chilit pitävät lämmöstä, joten valitse mahdollisimman aurinkoinen ja suojaisa kasvupaikka. Lannoita taimia säännöllisesti veteen sekoitettavalla Kekkilä Tomaatti- ja chililannoitteella pakkauksen ohjeen mukaisesti.

Paino 4 kg (kilogramma)