Flamingokukka Clarinervium

Anthurium clarinervium

29,95 59,95 

Upea flamingokukkiin kuuluva vehkakasvi, joka tekee suloiset sydämen muotoiset ja tummat lehdet.

EAN: 2000000096124 Tuotetunnus: 871362624153836 Osasto:

Upea flamingokukkiin kuuluva vehkakasvi, joka tekee suloiset sydämen muotoiset ja tummat lehdet. Lehdet ovat pahvimaisen paksuja ja tuntuvat samettiselta.
Vaaleat lehtisuonet erottuvat selkeästi tummaa taustaa vasten, luoden kauniin kontrastin. Kukkiessaan tekee vehkakasveille tyypillisiä, yksinkertaisia kukintoja, joilla ei juurikaan ole koristearvoa. Helppohoitoinen!

Flamingokukka clarinervium menestyy parhaiten suojassa auringonpaisteelta, mutta kuitenkin runsaassa valossa. Pärjää myös varjoisella kasvupaikalla.
Parhaan kasvun saa aikaiseksi, kun ilmankosteus on korkea. Clarinervium ei kuitenkaan ole erityisen vaatelias sen suhteen.
Kasvualustan tulee olla ilmava ja läpäisevä. Kasvualustaksi sopii esimerkiksi pelkkä rahkasammal, tai rahkasammaleen ja kaarnan sekoitus (Kekkilä Orkideamulta).
Mikälia haluaa käyttää multaa tai kookosta, kannattaa sekaan sekoittaa runsaasti perliittiä. Flamingokukat ovat orkideojen tapaan epifyyttejä, eli ne kasvavat paljasjuurisina puiden rungoilla ja oksilla.
Kastellaan kerralla runsaasti, jonka jälkeen kasvualustan annetaan kuivahtaa kevyesti. Aivan rutikuivaksi flamingokukkaa ei kuitenkaan tulisi päästää.

Kasvia lannoitetaan kasvukaudella keväästä syksyyn miedolla ravinneliuoksella.

  • Tuotantomaa Hollanti
Paino 6 kg (kilogramma)