Begonia Amber Love

Begonia

9,95 

Begoniat ovat nopeakasvuisia ja helppohoitoisia.

Kasvi 12 cm ruukussa.

Myymäläsaatavuus

Pukinmäki: 7

Verkkokauppa: 7 varastossa

Toimitustavat: DB Schenker Noutopistepaketti, Nouto myymälästä, Posti Kotiinkuljetus, Posti Postipaketti, Puutarhan kuljetus pääkaupunkiseudulle

EAN: 115199 Tuotetunnus: 897564123 Osasto:

Begoniat ovat nopeakasvuisia ja helppohoitoisia. Kasvit viihtyvät runsaassa hajavalossa. Lehdet ovat herkkiä jatkuvalle auringonpaisteelle tai paahteelle, ja valottomassa paikassa kasvu ja väritys kärsivät. Begoniat viihtyvät normaalissa huoneenlämmössä ympäri vuoden. Kasvupaikan on kuitenkin hyvä olla lämmin ja vedoton. Talviaikaan nauttivat korkeasta ilmankosteudesta.

Kasvukaudella begonioita kastellaan runsaasti, pintamullan annetaan kuivahtaa kasteluiden välillä. Liian märkänä pidetyt begoniat kellastuttavat ja pudottavat lehtiään herkästi. Talvella lepokaudella kastellaan kerran – pari viikossa ja tällöin kasveja ei lannoiteta.

Rehevän kasvun vuoksi begonioiden multa vaihdetaan vuosittain tai ruukun pintamultaa uusitaan. Begoniat viihtyvät kuohkeassa mullassa, joten multaa ei kannata tiivistää liikaa. Sopiva multa begonioille on ravinteikas ja ilmava Kekkilä Kukkamulta.

  • 12 cm ruukussa
  • Alkuperämaa Hollanti
Paino 1 kg (kilogramma)
Kasvupaikka

Puolivarjoinen

Toimitustavat

DB Schenker Noutopistepaketti, Nouto myymälästä, Posti Kotiinkuljetus, Posti Postipaketti, Puutarhan kuljetus pääkaupunkiseudulle