Begonia Asian Tundra

Begonia

10,95 

Begonioilla on kauniit, epäsymmetriset ja kookkaat lehdet. Begoniat ovat nopeakasvuisia ja helppohoitoisia.

Tilapäisesti loppu varastosta

EAN: 2000000076010 Tuotetunnus: 871362624150342 Osasto:

Begonioilla on kauniit, epäsymmetriset ja kookkaat lehdet. Kukat kukkivat nuokkuvissa tertuissa, yleensä kesä-heinäkuussa. Begoniat kasvavat viihtyessään nopeasti ja kookkaaksi, kasvukorkeus 50-200 cm.

Begoniat ovat nopeakasvuisia ja helppohoitoisia. Kasvit viihtyvät runsaassa hajavalossa. Lehdet ovat herkkiä jatkuvalle auringonpaisteelle tai paahteelle, ja valottomassa paikassa kasvu ja väritys kärsivät. Begoniat viihtyvät normaalissa huoneenlämmössä ympäri vuoden. Kasvupaikan on kuitenkin hyvä olla lämmin ja vedoton. Talviaikaan nauttivat korkeasta ilmankosteudesta.
Kasvukaudella begonioita kastellaan runsaasti, pintamullan annetaan kuivahtaa kasteluiden välillä. Liian märkänä pidetyt begoniat kellastuttavat ja pudottavat lehtiään herkästi. Talvella lepokaudella kastellaan kerran – pari viikossa ja tällöin kasveja ei lannoiteta.

Rehevän kasvun vuoksi begonioiden multa vaihdetaan vuosittain tai ruukun pintamultaa uusitaan. Begoniat viihtyvät kuohkeassa mullassa, joten multaa ei kannata tiivistää liikaa. Sopiva multa begonioille on ravinteikas ja ilmava Kekkilä Kukkamulta.

  • 12 cm ruukussa
  • Tuotantomaa Hollanti
Paino 5 kg (kilogramma)
Kasvupaikka

Puolivarjoinen

Puolivarjoinen

Kasvupaikka

Puolivarjoinen