Begonia Arctic Breeze

Begonia

10,95 

Begonioilla on kauniit, epäsymmetriset ja kookkaat lehdet. Begoniat ovat nopeakasvuisia ja helppohoitoisia.

Myymäläsaatavuus

Pukinmäki: 8

Verkkokauppa: 8 varastossa

EAN: 2000000076027 Tuotetunnus: 871362624150343 Osasto:

Begonioilla on kauniit, epäsymmetriset ja kookkaat lehdet. Kukat kukkivat nuokkuvissa tertuissa, yleensä kesä-heinäkuussa. Begoniat kasvavat viihtyessään nopeasti ja kookkaaksi, kasvukorkeus 50-200 cm.

Begoniat ovat nopeakasvuisia ja helppohoitoisia. Kasvit viihtyvät runsaassa hajavalossa. Lehdet ovat herkkiä jatkuvalle auringonpaisteelle tai paahteelle, ja valottomassa paikassa kasvu ja väritys kärsivät. Begoniat viihtyvät normaalissa huoneenlämmössä ympäri vuoden. Kasvupaikan on kuitenkin hyvä olla lämmin ja vedoton. Talviaikaan nauttivat korkeasta ilmankosteudesta.

Kasvukaudella begonioita kastellaan runsaasti, pintamullan annetaan kuivahtaa kasteluiden välillä. Liian märkänä pidetyt begoniat kellastuttavat ja pudottavat lehtiään herkästi. Talvella lepokaudella kastellaan kerran – pari viikossa ja tällöin kasveja ei lannoiteta.
Rehevän kasvun vuoksi begonioiden multa vaihdetaan vuosittain tai ruukun pintamultaa uusitaan. Begoniat viihtyvät kuohkeassa mullassa, joten multaa ei kannata tiivistää liikaa. Sopiva multa begonioille on ravinteikas ja ilmava Kekkilä Kukkamulta.

  • 12 cm ruukussa
  • Alkuperämaa Hollanti

Jos tuote on loppu puutarhalta, on toimitusaika yleensä noin 7-14 päivää.

Paino 5 kg (kilogramma)