Isomaija Mysty

calathea roseopicta medallion v2

12,95 39,95 

Isomaija on koristeellinen ja näyttävä huonekasvi lehtien värityksen ja rehevyytensä vuoksi. Medallion V2 eli Mysty lajikkeen lehden kuvio on rikkonaisempi ja suurempi kuin Medallionissa.

EAN: 2000000096933 Tuotetunnus: 871362624153298 Osasto:

Isomaija on koristeellinen ja näyttävä huonekasvi lehtien värityksen ja rehevyytensä vuoksi.

Medallion V2 eli Mysty lajikkeen lehden kuvio on rikkonaisempi ja suurempi kuin Medallionissa. Suurempi osa lehden pinta-alasta peittyy kauniin vaaleanvihrein sävyin. Kuvio on lähes hopeinen. Lehtien takaosat ovat purppurat.

Viihtyy valoisalla ja puolivarjoisalla paikalla, mutta ei siedä suoraa auringonpaistetta. Se suosii korkeaa ilmankosteutta ja lämmintä tilaa.

Kasvi viihtyy tasaisessa kosteudessa. Liiasta märkyydestä se ei kuitenkaan pidä, joten sitä kannattaa kastella usein pienin määrin. Kalkiton vesi on suositeltavin. Aluslautasella seisova vesi kaadetaan pois. Kasvukaudella kastelun yhteydessä lannoitetaan kerran viikossa nestemäisellä Kekkilä Kukkaravinne-liuoksella. Lehtiä kannattaa suihkutella mahdollisimman usein.
Kasvi pitää ruukusta, joka on sille tuttu. Vaihda siis ruukku uuteen vain silloin, kun nykyinen alkaa käymään sille ahtaaksi.

  • Alkuperämaa Hollanti

Jos tuote on loppunut myymälästä, on toimitusaika pitkä.

Paino 10 kg (kilogramma)