Karviainen Lepaan Punainen Ilona® FinE

Ribes uva-crispa

14,95 

/kpl

Melko myöhäinen, paksukuorinen herkkumarja. Kotimainen ja suosittu lajike!

Tuote loppu, toimitusaika on pitkä.

EAN: 6417189300229 Tuotetunnus: 65417486005588 Osasto: Avainsana tuotteelle

Karviainen Lepaan Punainen Ilona®

Karviainen Lepaan Punainen Ilona® on keskikokoinen ja pystykasvuinen pensas. Lajike tekee makeahkoja, keskikokoisia marjoja.

Karviainen on herukoiden sukuun kuuluva marjapensas, joka kasvaa noin 0,5-1 metriä korkeaksi. Karviaispensas selviää vähällä hoidolla ja tuottaa säännöllisesti runsaan sadon. Karviaispensaan varret ovat piikikkäitä. Pensas kukkii touko-kesäkuussa pienin punertavin tai kellanvihrein kukin. Karviainen on hidaskasvuinen ja pitkäikäinen.

Karviaisen hoito

Kasvupaikan suhteen karviainen on vaatelias. Se tarvitsee aurinkoisen paikan ja kuohkean, syvämultaisen, ravinteikkaan ja läpäisevän maan. Jäykässä savimaassa kasvu on kituliasta ja pensaat herkistyvät kasvitaudeille. Liian hiekkapitoisessa maassa marjat saattavat varista raakoina.

Karviaispensaalle sopiva kasvualusta on Kekkilä Puu- ja pensasmulta tai Kekkilä luonnonmukainen Puutarhaltamulta. Savi- ja hiekkamaalla voidaan maata parantaa lisäämällä kasvualustaan Kekkilä Puutarhaturvetta. Savimaahan lisätään lisäksi vielä myös Kekkilä Leikkihiekkaa tai soraa. Karviaisen taimet istutetaan 200 cm välein, tai aidanteissa 100 cm välein.

  • 4 litran ruukussa
  • Alkuperämaa Suomi

Kuvan yksilö kuvaa kasvia otollisissa olosuihteissa. Kasvin ulkonäkö ja koko vaihtelee kasvukauden mukaan. Perennoja ja muita monivuotisia saatavilla keväästä alkusyksyyn.

Paino 6 kg (kilogramma)
Kasvupaikka

Aurinkoinen

Ominaisuudet

Helppohoitoinen

Vyöhyke

I, II, III, IV, V

Aurinkoinen

Kasvupaikka

Aurinkoinen

Helppohoitoinen

Ominaisuudet

Helppohoitoinen