Kekkilä Kasvumulta Kestävä+

6,95 9,95 

Kekkilä Kasvumulta Kestävä+ on ympäristöä säästävistä uusiutuvista ja kestävistä raaka-aineista valmistettu turpeeton multa. Multa on käyttövalmis ja sopii kaikille kasveille kotona ja puutarhassa.

EAN: 6433000350754 Tuotetunnus: 35075gz1 Osasto: Brand:

Kekkilä Kasvumulta Kestävä+ on ympäristöä säästävistä uusiutuvista ja kestävistä raaka-aineista valmistettu turpeeton multa. Multa on käyttövalmis ja sopii kaikille kasveille kotona ja puutarhassa.

  • Kasvusammalesta, viherkompostista ja puukuiduista valmistettu turpeeton multa
  • Ilmava ja helposti kasteltava multa kaikille kasveille
  • Valitse uusiutuva ja kierrätetty, säästät luonnonvaroja

Kasvusammalen ansiosta multa pidättää runsaasti kosteutta, ja kasvien kasteleminen on helpompaa. Ravinnepitoinen ViherkompostiTM sisältää runsaasti kasvulle hyödyllisiä maaperän mikrobeja, jotka vapauttavat ravinteita kasvien käyttöön sitä mukaa kun kasvit kasvavat. Puukuitu tekee mullasta ilmavan ja juurten kehittymiselle ihanteellisen. Hiekka antaa pysyvän rakenteen, ja helpottaa veden liikkumista kasvualustassa. Multaan on lisätty luonnollista humusyhdistettä Kekkilä JuurivoimaaTM , joka tutkitusti parantaa kasvien ravinteiden- ja vedenottoa sekä juuriston kasvua.

Kasvien kasvattaminen on ilmastoviisas teko – kasvit sitovat ilmasta hiilidioksidia ja muuttavat sen valon, mullassa olevien ravinteiden ja veden avulla kasvattamisen iloa tuovaksi kasvuksi.

Kuljetustilavuuden pienentämiseksi tuote on tiivistetty täryttämällä ja kevyesti puristamalla.

Käytä tuote mieluiten heti tai säilytä kylmässä ja valolta suojattuna, sillä tuotteen ravinnetila heikkenee ajan, lämpötilan ja kosteuden vaikutuksesta.

Käyttökohteet
Viherkasvit, kasvimaat, viljelylaatikot, kotikasvihuoneet, kukkapenkit, puiden ja pensaiden istuttaminen, maanparannus, ruukkukukat, kesäkukat ja taimikasvatus.

Paino 10 kg (kilogramma)
Tyyppinimi: Pakattu seosmulta
Raaka-aineet: Kasvusammal, kasviperäinen maanparannuskomposti Viherkomposti™ (puutarhajäte, kasvijäte. Kompostilaitoksen hyväksyntänumero FIC008-05120/2014NA), puukuitu, maatunut kuori, karkea ja hieno hiekka.
Karkeusaste: Keskikarkea, seulottu kiekkoseulalla 60 x 12 mm
Lisätyt aineet: 2,0 kg/m3, Mg-pitoinen kalkkikivijauhe, 0,6 kg/m3, Kekkilä Startgrow™ -peruslannoite (NPK 15-10-16+ hivenravinteet). Kekkilä Juurivoima™ -humusyhdiste.
Johtokyky: 30 mS/m
pH: 6,5
Typpi (N), vesiliukoinen: 150 mg/kg ka
Fosfori (P), liukoinen: 170 mg/kg ka
Kalium (K), liukoinen: 620 mg/kg ka
Kosteus: 40 %
Orgaaninen aines: 30 %
Tilavuuspaino: 500 g/l