Klassinen sinivalkoinen surulaite

85,00 120,00 

Perinteikäs sini-valkoinen surulaite ruusuista, oksaneilikoista sekä ritarinkannuksista. Laitteen vihreät hillityt ja herkät eucalyptukset lisää ajatonta ja tyylikästä tunnelmaa.

EAN: 2000000127859 Tuotetunnus: 871362624154387 Osasto: Avainsanat tuotteelle , , ,

Klassinen sini-valkoinen surulaite hillityillä leikkovihreillä. Työssä on käytetty valkoista ruusua, oksaneilikkaa, ja sudenporkkanaa. Sinistä sävyä tuomassa on herkkä ritarinkannus. Kukkien lisänä laitteessa on harmahtavaa pyöreälehtistä eucalyptusta. Surulaitteen perinteistä tunnelmaa lisää hillitty ja tiivis asettelutyyli.

Miten tilata:

Sidomme surulaitteet aina ammattitaidolla ja tilauksesta asiakkaillemme, jotta saamme kukitettua elämän erityiset hetket asiakkaiden toiveiden mukaisesti.

Surulaitteen matkaan saa meiltä mukaan kortin, jonka voi valita mahdollisen noudon yhteydessä, tai voimme valita kortin asiakkaan puolesta.

Perinteisesti surulaitteeseen kiinnitetään kauniit ja klassiset nauhat. Surulaitteeseen kiinnitettäviin nauhoihin tekstataan yleensä vainajan nimi, sekä kukkien laskijoiden nimet. Nauhoihin voidaan myös kirjoittaa lyhyt muistovärssy. Tekstaamme nauhat aina käsin ja tilauksesta.

Surulaite on hyvä tilata hyvissä ajoin ennen tilaisuutta, mikäli haluaa kuvatun mukaiset kukat. Tilaus on hyvä jättää vähintään viikkoa ennen toivottua toimitusajankohtaa. Tilaukset onnistuvat hyvin myös lyhyemmillä varoajoilla, mikäli korvaavien kukkien käyttö sopii. Kukat pyritään aina korvaamaan mahdollisimman samanhenkisillä vaihtoehdoilla.

Mikä on surulaite:

Surulaite eli hautavihko on perinteinen ja klassinen vaihtoehto kukkienlaskutilaisuuteen. Surulaite sidotaan hautakahvaan. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että kukat sidotaan kosteaan kukkasieneen. Kukkasieneen on kiinnitetty kahva, josta laitetta on vaivatonta kantaa.

Kukkasieni vapauttaa kukille kosteutta tasaisesti, jolloin surulaite kestää myös pidempää kuljetusta tai yön yli odotusta. Kukat pysyvät sienityössä myös hyvin virkeinä.

Jos vuodenajasta, aika- tai laatutekijöistä johtuen ei jokin kukka ole käytettävissä, korvaamme sen samankaltaisella kukalla. Vastaamme mieluusti lisäkysymyksiin sähköpostitse, puhelimitse tai paikan päällä myymälässä.

Kuvan surulaite on keskikokoinen.