Luonnonläheinen surulaite

78,00 110,00 

Rönsyävä ja runsas surulaite lämpimistä ruskean, punertavan, ja puuterin sävyistä. Boheemi ja moderni kokonaisuus tuoreista kukista, kuivatusta pampaheinästä, eucalyptuksesta sekä leikkisästä noitapajusta. Rönsyävää tyyliä tasapainottaa hillityt luonnolliset ruskeat värit.

Toimitustavat: Nouto myymälästä, Puutarhan kuljetus pääkaupunkiseudulle

EAN: 2000000029955 Tuotetunnus: 65417486005039 Osasto:

Surulaite yhtenäisistä ruskean, persikan, puuterin ja aprikoosin sävyistä. Kukkina surulaitteessa on käytetty neilikkaa, preerianeustomaa, kaksiväristä jouluruusua, ruusua, sekä Pip Salmon- krysanteemia. Vihreinä laitteessa on käytetty harmahtavan punertavia eucalyptuksen eri lajikkeita. Harmoniaa tuomassa kukkien ja vihreiden välille on tuomassa luonnonvärinen pampaheinä sekä kevyt ruskea noitapaju. Surulaite on tyyliltään tiivis ja ränsyävä.

Miten tilata:

Sidomme surulaitteet aina ammattitaidolla ja tilauksesta asiakkaillemme, jotta saamme kukitettua elämän erityiset hetket asiakkaiden toiveiden mukaisesti.

Surulaitteen matkaan saa meiltä mukaan kortin, jonka voi valita mahdollisen noudon yhteydessä, tai voimme valita kortin asiakkaan puolesta.

Perinteisesti surulaitteeseen kiinnitetään kauniit ja klassiset nauhat. Surulaitteeseen kiinnitettäviin nauhoihin tekstataan yleensä vainajan nimi, sekä kukkien laskijoiden nimet. Nauhoihin voidaan myös kirjoittaa lyhyt muistovärssy. Tekstaamme nauhat aina käsin ja tilauksesta.

Surulaite on hyvä tilata hyvissä ajoin ennen tilaisuutta, mikäli haluaa kuvatun mukaiset kukat. Tilaus on hyvä jättää vähintään viikkoa ennen toivottua toimitusajankohtaa. Tilaukset onnistuvat hyvin myös lyhyemmillä varoajoilla, mikäli korvaavien kukkien käyttö sopii. Kukat pyritään aina korvaamaan mahdollisimman samanhenkisillä vaihtoehdoilla.

Toimitamme surulaitteet eli hautavihkot suoraan kirkkoon, kappeliin tai haluamaasi paikkaan. Mikäli haluat surulaitteen toimitettuna pks-seudulla merkitse toimitusosoite tilauksen yhteydessä.

Mikä on surulaite:

Surulaite eli hautavihko on perinteinen ja klassinen vaihtoehto kukkienlaskutilaisuuteen. Surulaite sidotaan hautakahvaan. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että kukat sidotaan kosteaan kukkasieneen. Kukkasieneen on kiinnitetty kahva, josta laitetta on vaivatonta kantaa.

Kukkasieni vapauttaa kukille kosteutta tasaisesti, jolloin surulaite kestää myös pidempää kuljetusta tai yön yli odotusta. Kukat pysyvät sienityössä myös hyvin virkeinä.

Jos vuodenajasta, aika- tai laatutekijöistä johtuen ei jokin kukka ole käytettävissä, korvaamme sen samankaltaisella kukalla. Vastaamme mieluusti lisäkysymyksiin sähköpostitse, puhelimitse tai paikan päällä myymälässä.

Kuvan surulaite on keskikokoinen.

Paino 1 kg (kilogramma)
Toimitustavat

Nouto myymälästä, Puutarhan kuljetus pääkaupunkiseudulle