Kultaköynnös Global Green

Epipremnum pinnatum

12,95 

Upea viherkirjava lajike!

Myymäläsaatavuus

Pukinmäki: 12

Verkkokauppa: 12 varastossa

EAN: 2000000128221 Tuotetunnus: 871362624154423 Osasto:

Kultaköynnös on värikäs köynnös- ja amppelikasvi. Pärjää myös vähässä valossa, tosin kirjavuus on runsainta valossa. Kasvin kirjavuus on keltaista tai valkoista. Suosittu ja helppohoitoinen huonekasvi. Kasvi on lievästi myrkyllinen.

Kultaköynnös sijoitetaan runsasvaloiseen kasvupaikkaan, suojaan suoralta auringonpaahteelta. Voimakas aurinko saattaa polttaa lehtiin ruskeita läikkiä. Kasvupaikan on hyvä olla vedoton ja lämmin. Kun kultaköynnös pääsee kiipeämään tukea pitkin, kasvattaa se isompia lehtiä. Luontaisilla kasvupaikoillaan kiipeilee puiden runkoja pitkin. Kultaköynnös kastellaan kerralla runsaalla vedellä, kastelun yhteydessä kannattaa myös suihkuttaa tai pyyhkiä pölyt pois lehdiltä. Pintamullan annetaan kuivahtaa kasteluiden välillä. Kultaköynnös ei pidä juurilla seisovasta vedestä. Jos multa pysyy liian kosteana, pudottelee kultaköynnös lehtiään.

Kasvia voi lisätä helposti latva- tai varsipistokkaista. Varhainen kevät on paras aika pistokaslisäykseen. Leikataan 10-15cm pituinen pistokas, joka juurrutetaan vesilasissa tai pistetään suoraan kasvualustaan. Kasvualusta tiivistetään tyven ympäriltä ja kastellaan hyvin. Pistokas pidetään lämpimällä paikalla valon alla.

  • 12 cm muoviruukussa
  • Tuotantomaa Hollanti

Jos kasvi on loppu puutarhalta, yritämme saada sitä lisää.

Paino 4 kg (kilogramma)
Kasvupaikka

Puolivarjoinen

Ominaisuudet

Ilmaa puhdistava

Puolivarjoinen

Kasvupaikka

Puolivarjoinen

Ilmaa puhdistava

Ominaisuudet

Ilmaa puhdistava