Kultaköynnös Marble Queen

Epipremnum pinnatum

9,95 

Kultaköynnös on värikäs köynnös- ja amppelikasvi. Kultaköynnös on suosittu ja helppohoitoinen huonekasvi.

Tilapäisesti loppu varastosta

EAN: 2000000036274 Tuotetunnus: 65417486005499 Osasto:

Kultaköynnös on värikäs köynnös- ja amppelikasvi. Pärjää myös vähässä valossa, tosin kirjavuus on runsainta valossa. Kasvin kirjavuus on keltaista tai valkoista. Suosittu ja helppohoitoinen huonekasvi. Kasvi on lievästi myrkyllinen.

Kultaköynnös sijoitetaan runsasvaloiseen kasvupaikkaan, suojaan suoralta auringonpaahteelta. Voimakas aurinko saattaa polttaa lehtiin ruskeita läikkiä. Kasvupaikan on hyvä olla vedoton ja lämmin. Kun kultaköynnös pääsee kiipeämään tukea pitkin, kasvattaa se isompia lehtiä. Luontaisilla kasvupaikoillaan kiipeilee puiden runkoja pitkin. Kultaköynnös kastellaan kerralla runsaalla vedellä, kastelun yhteydessä kannattaa myös suihkuttaa tai pyyhkiä pölyt pois lehdiltä. Pintamullan annetaan kuivahtaa kasteluiden välillä. Kultaköynnös ei pidä juurilla seisovasta vedestä. Jos multa pysyy liian kosteana, pudottelee kultaköynnös lehtiään.

Kasvia voi lisätä helposti latva- tai varsipistokkaista. Varhainen kevät on paras aika pistokaslisäykseen. Leikataan 10-15cm pituinen pistokas, joka juurrutetaan vesilasissa tai pistetään suoraan kasvualustaan. Kasvualusta tiivistetään tyven ympäriltä ja kastellaan hyvin. Pistokas pidetään lämpimällä paikalla valon alla.

  • 12 cm muoviruukussa
  • Kasvin korkeus ruukun kanssa noin 15 cm
  • Alkuperämaa Hollanti

Jos tuote on loppunut myymälästä, on toimitusaika yleensä 7-14 päivää.

Paino 2 kg (kilogramma)
Kasvupaikka

Puolivarjoinen

Ominaisuudet

Ilmaa puhdistava

Puolivarjoinen

Kasvupaikka

Puolivarjoinen

Ilmaa puhdistava

Ominaisuudet

Ilmaa puhdistava