Maija Maui Queen

Calathea louisae

14,95 

Tämän lajikkeen lehdet ovat ohkaisia ja hentoja, pitkien lehtivarsien päässä. Lehtien väri on kauniin tummanvihreä ja niiden keskiosaa koristaa vaaleanvihreä sulkakuvio. Lehtien alapinnat ovat utuisen tummanvioletit.

Tilapäisesti loppu varastosta

EAN: 2000000078182 Tuotetunnus: 871362624150488 Osasto:

Maijat ovat koristeellisia ja näyttäviä huonekasveja, joiden lehdet ovat koristeellisia ja reheviä. Maijat kuuluvat marantakasvien heimoon ja ne kasvavat luontaisesti luoteisessa Brasiliassa ja sen lähialueilla. Lehdet ovat melko suuria ja pinnaltaan hieman vahamaisia. Kukkiessaan tuottaa melko mitäänsanomattomia, tähkämäisiä kukkia.

Maijat sijoitetaan valoisalle ja puolivarjoisalle kasvupaikalle, ne eivät siedä suoraa auringonpaistetta. Kasvit suosivat korkeaa ilmankosteutta ja lämmintä tilaa.
Kasvualustan tulee olla vettäpitävä ja läpäisevä, ja sen tulee pysyä tasaisen kosteana. Liiasta märkyydestä maijat eivät kuitenkaan pidä, joten niitä kannattaa kastella usein pienin määrin.
Kalkiton vesi on suositeltavin. Kasvukaudella kastelun yhteydessä lannoitetaan kerran viikossa nestemäisellä Kekkilä Kukkaravinne-liuoksella.

  • 12 cm muoviruukussa, suojaruukku myydään erikseen
  • Kasvin korkeus ruukun kanssa noin 40 cm
  • Tuotantomaa Hollanti

Jos kasvi on loppu puutarhalta, on toimitusaika yleensä 7-14 päivää.

Paino 8 kg (kilogramma)