Mooseksenpalavapensas

Dictamnus albus

3,95 

/kpl

Mooseksenpalavapensas on pensasmainen ja pystykasvuinen perenna. Mooseksenpalavapensas kukkii voimakkaasti tuoksuvin vaaleanpunaisin kukin.

Tilapäisesti loppu varastosta

EAN: 2000000091495 Tuotetunnus: 871362624151477 Osastot: ,

Mooseksenpalavapensas on pystkasvuinen ja pensasmainen vanhan ajan perenna. Se on erittäin kestävä ja perinteinen. Voimakkaasti tuoksuvaa perennaa käytetään hajuvesiteollisuuden raaka-aineena! Mooseksenpalavapensas on hidaskasvuinen ja kukkii yleensä vasta kolmantena vuotena.

Aurinkoisella säällä kasvista haihtuu eteerisiä yhdisteitä, jolloin kasvin koskettaminen voi aiheuttaa ihottumaa. Kasvupaikkaa valitessa kannattaa huomioida kasvin allergisoivat ominaisuudet. Se kannattaakin sijoittaa perennaryhmän taustalle tai keskelle.

Mooseksenpalavapensas viihtyy aurinkoisella tai puolivarjoisella kasvupaikalla. Kasvualusta saa olla ravinteikas ja kalkittu. Kasvi viihtyy melko kuivassa maassa. Taimet istutetaan 40-50 cm välein. Mooseksenpalavapensas ei pidä paikan vaihdosta, puumaisen juurakon takia sitä ei myöskään jaeta.

Mooseksenpalavapensas on pensasmainen ja pystykasvuinen perenna. Mooseksenpalavapensas kukkii voimakkaasti tuoksuvin vaaleanpunaisin kukin.  Menestyy parhaiten aurinkoisella kasvupaikalla.

  • 9 cm ruukussa
  • Alkuperämaa Suomi / Hollanti

Kuvan yksilö kuvaa kasvia otollisissa olosuihteissa. Kasvin ulkonäkö ja koko vaihtelee kasvukauden mukaan. Perennoja saatavilla keväästä alkusyksyyn.

Kasvupaikka

Aurinkoinen, Puolivarjoinen

Ominaisuudet

Pörriäiskasvi

Aurinkoinen

Kasvupaikka

Aurinkoinen

Puolivarjoinen

Kasvupaikka

Puolivarjoinen