Narsissi, Kotimainen

Narcissus

3,95 

Tetenarsissi on kevään ensimmäinen oikea ulkokukka, joka tuo riemua ja väriä harmaaseen maisemaan. Nämä pienikukkaiset narsissit ovat helppohoitoisia ja sopivat täydellisesti piristämään parveketta, terassia tai ikkunalautaa.

Tilapäisesti loppu varastosta

EAN: 2000000087900 Tuotetunnus: 871362624151161 Osasto:

Narsissi – Kevään kukka

Pienikukkainen narsissi on kevään ensimmäisiä kukkivia kasveja. Helppohoitoisuuden ja iloisten keltaisten kukkien vuoksi narsissista on tullut kevään suosituin ruukkusipulikukka. Se sopii piristäjäksi niin kotiin, puutarhaan, parvekkeelle kuin työpaikalle. Tete kestää pakkasta paremmin kuin mikään muu varhaiskevään ruukkukasvi. Ne pärjäävät pienen totuttelun jälkeen jopa kymmenessä pakkasasteessa.

Narsissin hoito

Narsissin voi laittaa parvekelaatikkoon tai astiaan ruukkuineen, tai istuttaa multaan ilman muoviruukkua. Narsisseja ei tarvitse lannoittaa. Ulos kannattaa laittaa narsissiruukkuja, joissa kukinta on jo selvästi näkyvää, koska viileässä kukat avautuvat hitaasti. Viileä sää pitää huolen myös siitä, että ulkona pidettävät narsissit säilyvät kauniisti kukkivina viikkokausia. Ruukkunarsissi on myös suosittu keväinen hautakukka.

Narsissit ovat kiitollisia, monivuotisia sipulikasveja, jotka kukkivat huhti-kesäkuussa. Narsissit ovat myrkyllisiä, eivätkä maistu esim. myyrille.

Narsissit viihtyvät valoisilla ja puolivarjoisilla paikoilla, vettäläpäisevässä multamaassa. Kukkineet ruukkunarsissit kannattaa istuttaa maan sulettua puutarhaan, jossa ne kukkivat uudestaan seuraavana keväänä.

  • 136 cm muoviruukussa
  • Tuotantomaa Hollanti / Suomi
  • Helppohoitonen
  • Pikkupakkasta kestävä

Tete narsisseja on saatavilla keväällä.

Paino 0,3 kg (kilogramma)