Peikonlehti Thai Constellation

Monstera deliciosa

194,95 

Upea peikonlehden erikoislajike. Lehden valkoinen kuvio muistuttaa nimensä mukaisesti tähdistöä.

Tilapäisesti loppu varastosta

EAN: 114428 Tuotetunnus: 881551155 Osastot: ,

Upea peikonlehden erikoislajike. Lehden valkoinen kuvio muistuttaa nimensä mukaisesti tähdistöä. Thai Constellationin kasvutapa on tiiviimpi, eli lehtien väliset nivelvälit ovat lyhyitä.

Peikonlehti on näyttävä ja kookas huonekasvi. Nuoren kasvin lehdet ovat ehjäreunaisia ja herttamaisia, mutta kasvin varttuessa uusien lehtien koko kasvaa ja ne avautuvat voimakkaasti liuskottuneina. Peikonlehti voi ajan kanssa kasvaa erittäin kookkaaksi, ja tarvitsee kasvaessaan tukea.

Peikonlehti menestyy parhaiten todella runsaassa valossa (ei paahteessa), mutta pärjää myös puolivarjossa. Liian varjoisalla paikalla kasvu venähtää, ja lehdet pienenevät. Peikonlehti viihtyy normaalissa huoneenlämmösssä. 

Kasvualustaksi peikonlehdelle soveltuu parhaiten rouhea ja ilmava alusta, johon voi sekoittaa esimerkiksi perliittiä, kaarnaa ja kookosta tai multaa. Peikonlehti kastellaan kerralla runsaalla vedellä. jonka jälkeen se saa kuivua kevyesti. Kasvukaudella peikonlehteä voi lannoittaa ravinnepurkin ohjeiden mukaisesti.

  • 17 cm ruukussa
  • Alkuperämaa Belgia
Paino 7 kg (kilogramma)