Ruukkuruusu

Rosa

7,95 

Ruukkuruusu on herkkä ja runsaasti kukkiva, perinteinen ruukkukukka. Äitienpäiväruusu on klassikkolahja elämäsi äideille 12.5.! Ruusu viihtyy parhaiten runsasvaloisilla ja viileähköillä kasvupaikoilla. Kotona ruukkuruusulle oivallinen sijoituspaikka löytyy esimerkiksi pihalta, terassilta tai parvekkeelta.

Myymäläsaatavuus

Pukinmäki: 34

Verkkokauppa: 34 varastossa

EAN: 5708869324194 Tuotetunnus: 8713626247385 Osastot: ,

Ruukkuruusu

Ruukkuruusu on herkkä ja runsaasti kukkiva, perinteinen ruukkukukka. Äitienpäiväruusu on klassikkolahja elämäsi äideille 12.5.!

Ruukkuruusun hoito

Ruusu viihtyy parhaiten runsasvaloisilla ja viileähköillä kasvupaikoilla. Kotona ruukkuruusulle oivallinen sijoituspaikka löytyy esimerkiksi pihalta, terassilta tai parvekkeelta. Ruusu pärjää myös sisällä ikkunalalaudalla, mutta ei ole silloin yhtä pitkäikäinen. Tavallisesti huoneilma on ruusulle liian kuumaa ja kuivaa.

Ruusu kannattaa istuttaa mahdollisimman nopeasti uuteen, isompaan ruukkuun, että ruusun juurakko saa tilaa. Kasvi pitää tasaisesta kosteudesta, sillä se on arka sekä liialle märkyydelle että kuivuudelle. Kesäkaudella on myös tärkeää huolehtia säännöllisestä lannoituksesta, että ruusu jaksaa kukkia kauniisti pitkään.

  • 10,5 cm ruukussa
  • Alkuperämaa Hollanti
Paino 1 kg (kilogramma)
Kasvupaikka

Aurinkoinen, Puolivarjoinen

Aurinkoinen

Kasvupaikka

Aurinkoinen

Puolivarjoinen

Kasvupaikka

Puolivarjoinen